Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít soknak 5 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít soknak 5 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
A lány 25 éves, én 20 vagyok. Mennyire lehet probléma a korkülönbség egy kapcsolaton belül vagy kívül? Nyilvánvalóan az érettségi szintünk is eltér, ebből mennyire lehet probléma?

aug. 24. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Én inkább a jövőt kezdeném el átbeszélni vele. Tehát mik azok a célok, amiket kitűz magának az elkövetkezendő 5 évben, illetve 10 évben? Mennyire működik ez neked? Ez emberfüggő, de vannak benne olyan dolgok, amik eléggé kizáró okok lehetnek, például a gyerek vagy a házasság, az hogy lakást, kocsit, kertes házat szeretne, vidékre költözni vagy városban élni.

Ezek nem tűnnek nagy dolgoknak 20 évesen, de nekem most a húszas éveim második felében már kb. minden gondolatomat kitölti a jövőm tervezése. Én gyerekre nem vágyom, de vannak olyan barátnőim akik már szültek, és nekik ez nagyon fontos volt ebben az idősávban (pl. több babát szeretnének még meg ilyenek). Az sem mindegy, hogy ő már feltehetőleg félretesz, lakásra vagy más dolgokra gyűjt és hogy te mennyire állsz készen ebbe pár éven belül bekapcsolódni. De ezeket ő tudná megmondani, hiszen az ő élete és az ő vágyai. Szóval ezeket mindenképpen tisztázzátok.

aug. 24. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd rá akar venni erre arra belemanipulálni mindenbe stb azert 5 év elony ebben a korban még hatalmas kulonbség.
aug. 24. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Semennyire, 5 év plusz a férfi javára azt jelenti, hogy egy szinten van egy nővel érettségben.
aug. 24. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát csajnak mik a tervei? gyereket akar minél hamarabb?

és te?

aug. 25. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
3 de itt 5 ev minusz a pasi javára..tehát 10 év lemaradas kb.
aug. 25. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Ebben a korban még sok. Nagyon sok. Ha a pasi megvan legalább 25 éves, na kb attól kezdve már belefér a mínusz 5 év a pasi javára.
aug. 25. 05:56
 7/7 anonim ***** válasza:
5 még nem, de ennél több már nem szerencsés fordítva sem.
aug. 28. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!