Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak számít 8 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
Én 26 éves vagyok a lány pedig 18.2016. nov. 19. 09:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha jól kijottok egymassal akkor hajra
2/11 anonim válasza:
Ő/ti tudjátok,nekem pl.sok lenne.Én max.22-23 évessel jönnék össze.
18/L
3/11 anonim válasza:
Hat...ebben a korban lehet, h picit sok, hiszen az egyikuk meg kozepiskolas a masikuk meg mar evek ota dolgozik, vagy foiskola utan nemreg kezdett dolgozni. Ez sok valtozast idez elo, kiforottabb lesz az ember, mas lesz a gondolkodasa, hozzaallasa, szoval nem biztos, hogy megertik egymast, mert nem ugyanabban az eletszakadzban vannak. Persze ez nem torvenyszeru, tesom is 18 volt mikor osszejott az akkor 30 eves, most mar ferjevel. Szulieim kozott es a baratnom mrg a ferje kozt is 8 ev van, bar ott a nok a huszas eveik vegen jartak a megismerkedesuk idejen.
5/11 anonim válasza:
Így, hogy már 18, annyira nem, persze csak ha hasonló gondolkodású, mint te!
6/11 anonim válasza:
Szüleim 8 év különbséggel házasodtak.
Apa 29 volt, anya 21, mindez a kilencvenes évek elején, nem régen.
7/11 anonim válasza:
Nem. Én 18 voltam, Ő 35. A mai napig imádom!
8/11 anonim válasza:
Én 20 voltam, Ő meg 32. 3 év után összeházasodtunk, két gyerek és még 4 év után azt mondom életem szerelme nem számít mennyi idős. IMÁDOM.
9/11 anonim válasza:
ez semmi.. szerintem ez nem is korkülönbség.. :) ennyi kell ;)
10/11 anonim válasza:
Nem számít!A párom 14 évvel fiatalabb nállam!S imádjuk egymást már 3 éve! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!