Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nő létemre a huszonéves fiúk vonzanak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 éve vagyok szingli, azóta csak jóval fiatalabb srácokkal hozott össze a sors és igazából valahogy ők is tetszenek. Legutóbb egy 25 éves fiúval volt egy rövidebb kapcsolatom, de láttam rajta, hogy ő még élvezné az életet így elengedtem. Valahogy az idősebb vagy a velem egykorú férfiak nem tudnak megfogni, közben viszont vágyom egy komoly kapcsolatra, hogy tartozzam valakihez és persze családot is szeretnék. Egy huszonéves fiúval nem valószínű, hogy lenne jövőm, de közben meg velük érzem jól magam...2016. szept. 13. 22:54
1/12 Noren1989 válasza:
Gyere át este, csinálok egy "Omlette du fromage"-t, és elmesélheted az egész sztorit. Rozé borom is van.
2/12 A kérdező kommentje:
hahaha!
2016. szept. 13. 22:57
3/12 anonim válasza:
"Élvezné az életet, így elengedtem." Miből gondolod, hogy nem tartósan melletted akarta élvezni az életet? :) Simán lehet jövőd huszonévessel is, vannak köztünk komolyabb ilyen korúak is, akik NŐ-re vágynak.
4/12 anonim válasza:
Én ismerlek Téged :D Hogy vagy mindig? Látom nem túl jól...
5/12 Noren1989 válasza:
Kérdésedre válaszolva: ha megismersz egy fiatalabb srácot, akivel jól érzitek egymást, kijöttök, te csak azért elküldenéd, mert fiatalabb 5-8-10 évvel? Belátod te is, hogy ez egy hülye lépés a részedről, hm?
6/12 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, és örülök neki. A barátom 28 éves.
Ez azért is van így, mert nem nézek ki 34-nek, gondolom akkor téged is fiatalabbnak gondolnak.
Egy hátránya van, h a nálunk fiatalabb srácok érzelmi intelligencája még nincs azon a szinten sajna, szóval sokszor nekem kell ezt helyretenni.:)
Ja, nálunk a pasim akar családot már, szóval van ilyen is.
7/12 anonim válasza:
Semmit igazából.
De szerintem találhatsz olyan huszonévest is, akivel komoly kapcsolatra tervezhetsz.
Majd alakul.:)
8/12 anonim válasza:
Fogadd el, hogy ilyen vagy és kész.
Nagymamám 6 évvel volt idősebb a nagypapámnál. Ő 34 volt, nagyapám meg 28, amikor össze házasodtak.
Sógorom felesége pedig 13 évvel idősebb, mint sógorom. 18 éve házasok.
9/12 anonim válasza:
Én meg 40 éves nő létemre 18-20 éves fiúkat akarok kikötözni. :D Na ez màr beteges . Veled minden minden rendben sztem.
10/12 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. Ha a férfiaknak lehet fiatalabb barátnőjük, neked miért ne lehetne fiatalabb barátod? :) Én is ismerek néhány párt ahol a korkülönbség a nő javára van. Van ahol már baba is van, van ahol jegyesek...tehát nem kell megrémülni :) nincs ebben semmi, főleg a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!