Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 33 éves nő létemre a huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nő létemre a huszonéves fiúk vonzanak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyok szingli, azóta csak jóval fiatalabb srácokkal hozott össze a sors és igazából valahogy ők is tetszenek. Legutóbb egy 25 éves fiúval volt egy rövidebb kapcsolatom, de láttam rajta, hogy ő még élvezné az életet így elengedtem. Valahogy az idősebb vagy a velem egykorú férfiak nem tudnak megfogni, közben viszont vágyom egy komoly kapcsolatra, hogy tartozzam valakihez és persze családot is szeretnék. Egy huszonéves fiúval nem valószínű, hogy lenne jövőm, de közben meg velük érzem jól magam...

2016. szept. 13. 22:54
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha 25 feletti és nem néz ki az öcsédnek, miért ne?
2016. szept. 14. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Vagy a fiadnak :D
2016. szept. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!