Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom felkelteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom felkelteni egy lány érdeklődését?

Figyelt kérdés
Honnan tudhatom hogy én is szimpatikus vagyok számára? Hogy tudok flörtölni vele? Hogyan tartsam fent az érdeklődését? Azt vettem észre hogy hiába alakulnának a dolgok egy idő után elhal a dolog mert nem tudom fenntartani a másik fél érdeklődését.

tegnap 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy mert hiába követsz el bármit ha nincs oda érted.
tegnap 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Önmagad add!
tegnap 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz, érddklődj, legyem számodra érdekes ő.
ma 00:02
 4/4 Fórián Atesz válasza:
Kérdezz róla, de előszőr ne túl személyes kérdéseket. Én az a fajta vagyok, aki virágot visz, és elviszi randevúra, és nem is olyan ritka dolog ez, csak keresni kell, s soha ne add fel. Ha az érdeklődés számára nem fenntartott dolog, keress másikat, erőltetni egy kapcsolatot nem szabad. Kitatrást, és sok sikert! :)
ma 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!