Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell felkelteni egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell felkelteni egy lány érdeklődését?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mi kell ahhoz, hogy egy lányt érdekeljem mint pasi.Mert eddig 0 vagyok a lányoknál. Honnan tudhatom, hogy esélyem van nála például.

Normális választ és kort kérnék...

2012. ápr. 15. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ehhez fel kell nőni gyerek!! Menjél inkább fallabdázni.
2012. ápr. 15. 21:13
 2/6 Vadmeggy ***** válasza:

"Sajnos" a legelső dologgal amivel felkeltheted az érdeklődését az a külsőd. Ápolt vagy? Jól öltözködsz? Izmos vagy?

A második dolog a kisugárzásod. Sokat mosolyogsz? Magabiztos vagy?

A harmadik pedig a szöveged. Ha már felkeltetted az érdeklődését, meg tudod e tartani azt?

2012. ápr. 15. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

mivel nem vagyok pasi így tanácsot nemigazán tudok adni

annyit mondanék ami általában az én érdeklődésemet kelti fel :)

én mondjuk bárkibe bele tudok esni, ha jókat lehet vele beszélgetni, okos, vicces, kedves, vagyány lehet hogy nem egy adonisz a srác, de miután beszélek vele fél órát máris vonzónak találom (nem tudom hogy ez miért van )

viszont nem vagyok ilyen könnyen megkapható.... azért a legtöbb esetben (mint a legtöbb csaj ) én is először a külső alapján ítélek... aztán elég sokszor meg is bánom, mert a jó srácok legtöbbje tudja magáról hogy jól néz ki és tetszik a lányoknak és ezt általában ki is használja ezért én azoktól megtartom a 2-3 lépés távolságot (barátok lehetünk) de semmi esetre sem jönnék vele össze, mert úgyis csak egy újabb trófea lennék a számára amit kedvére mutogathat, aztán ha megun bedob a szekrénybe.

Akkor inkább már olyat keresek, aki nem egy adonisz, de legalább szeret és nem dob a szekrénybe 1 hét múlva.

De azért van ami elengedhetetlen :

-ápolt legyen

-jó test

-ne káromkodjon mint egy kocsis, legyen kultúrált

-jó humorérzékű

-magasabb mint én XD

-ne legyen sík hülye, mindenhez tudjon valamit hozzászólni

- és mindenek előtt szeressen nagyon :) legyen kedves velem, és becsüljön meg :)

2012. ápr. 15. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
ja amúgy 19 vagyok XD (21:43)
2012. ápr. 15. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Van az a könyv hogy : "Amit a nőkről tudunk". Na megvettem, és basszus 250 üres oldal van benne.
2012. ápr. 15. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
komolyan??? XD áááááá....
2012. ápr. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!