Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a neten felkelteni egy lány érdeklődését?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 23:04
4/11 anonim 

válasza:

Én neten sokkal könnyebben tudok ismerkedni mint élőben. Aztán ha már megvan a jóviszony élőben már könnyebb. De nulláról kezdeni élőben sokkal nehezebb.
5/11 anonim 

válasza:

Ha konkrétan erre az oldalra gondolsz azért, mert egy idegen vagy - se kép se hang. Tudod hányan próbálkoznak még rajtad kívül?
7/11 anonim 

válasza:

Pontosan, ahogy az 5-ös írja. Egy ilyen névtelen, arctalan oldalon valami nagyon érdekes és szimpatikus dologgal kell előállni, ha azt akarod, hogy a lány felvegye veled a kapcsolatot.
8/11 anonim 

válasza:

Ha ronda fiú vagy te is, mint én, akkor mindenhol nehéz.
9/11 anonim válasza:
Ez a kérdés részben általánosítás, másrészt nem igaz.
Ha nehéz lenne, nem ismerkednének emberek online.
Ha a statisztikákat nézed, egyáltalán nem arra utalnak, hogy internetes csatornákon keresztül nem működik a dolog.
10/11 anonim 

válasza:

1 hét alatt 5 srácra írtam rá, nem ismerkedés céljából, csak dumálgatni, mert szimpatikus volt, amit írtak. Máig nem tudom hogy néznek ki, de nem is érdekel. Egyiktől se akarok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!