Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy jó testtel némileg ellensú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó testtel némileg ellensúlyozható egy csúnya fej?

Figyelt kérdés
nov. 29. 01:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
Nekem szép arcom van, de nagyon alacsony vagyok, millió egészségügyi okból hajlamos a hízásra, és 5 kg plusz úgy néz ki rajtam, mint máson 15 kg plusz. 60 kilóval már úgy nézek ki, mint a vágósertés. Egyrészt fiatalon, tiniként tele voltam komplexussal, mert rengeteget csúfoltak a kövérségem miatt. Másrészt meg a hájfétises pasikon kívül senkinek nem fogsz tetszeni, az pedig nem egy egészséges kapcsolat. Hiába hordok egyébként M méretű ruhákat, meg a nagyobb gyerekméret is jó rám, örökre megmaradok tonnadonnának. Szűzen fogok meghalni, de màr nem is érdekel.
nov. 29. 07:13
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Az egyik elődömnek nagyon csúnya feje volt, de a teste jó volt. Klasszis pasikat szedett össze, kapcsolatokat rombolt szét, pedig a csúnyasága mellett még bunkó is volt.
nov. 29. 07:36
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

Férfiként nem. Ha az arcod csúnya, nem fogsz kelleni egy nőnek sem, legfeljebb ha a bőröd alatt is pénz van.

Nőként csúnya arccal is válogathatsz a férfiak között, feltéve, hogy normális és értelmes vagy.

nov. 29. 07:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne elmenni egy jó fodrászhoz és megtalálni a hozzád legjobban passzoló frizurát, az sokat tudna dobni rajtad. Ilyen dolog még esetleg a szemöldök, szakáll (ha férfi vagy persze). Amúgy meg nem kell elkeseredni, lehet valaki csúnyának látja az arcod a másik nem. Barátnőm simán odamondja egy olyan srácra, milyen helyes arca van, én meg csak pislogok és ugyanez fordítva. De kérdésedre válaszolva egy jó test, stílus, kisugárzás mindig sokat dob. Most nézd meg például egy nem is feltétlen kigyúrt, de egy olyan srác, aki izmosabb az átlagnál, mindig többen megnézik.
nov. 29. 08:14
 15/25 anonim ***** válasza:
A többségnél valószínű nem, de vannak akiknél igen. Én is a kisebbséghez tartozom. Sportolok, nekem is jó testem van és az is tetszik. Az arc másodlagos.
nov. 29. 08:15
 16/25 anonim ***** válasza:
49%

#11!

Ne add fel! Én is kapcsolatot keresek és szeretem a telt idomú nőket. Az hogy egészségügyileg problémád van az elfogadott. De kinek a pap...... Én elfogadnalak olyannak amilyen vagy.

nov. 29. 08:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy srácot, akinek elég hátrányos feje volt, mondjuk így, de atomra kipattintotta magát + jófej volt és top10es női voltak mindig.
nov. 29. 09:16
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz: némileg.

Vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem rontja tovább a helyzetet.

Ha a csúnya archoz még van egy bojler tested is, az úgy végképp nullára redukálja a nőknél való esélyeidet.

nov. 29. 09:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem.
nov. 29. 09:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Akkor így összességében úgy látom hogy minimálisan
nov. 29. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!