Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők utálják jobban a csúnya pasikat vagy a férfiak a kövér nőket?
Én számtalan kövét csajt látok átlag srác mellett de kövér srácot nagyon ritkán átlag csaj mellett.
Ez miért van így?
"Ez miért van így?"
Nincs így. A kövér férfiak és a kövér nők is járnak mindenféle testalkatú és nemű emberrel.
1 - bocs, véletlenül pontoztalak le, nem akartam. :(
A kérdésre válaszolva, szerintem néhány frusztrált hülyén kívül senki nem utál senkit. Mi oka lenne rá? Miért zavarna, hogy valaki kövér/csúnya? Max nem ismerkedem vele, de semmilyen hatása nincs az életemre, nem foglalkozom vele.
Nekem férfiként bejönnek a kövér csajok is.
Erről meg szerintem nincs statisztika melyik utálkozik jobban.
Talán a fröcsögő pasik többen vannak, mert nem jut nekik punci.
Ugyanazt gondolom, mint a 2es.
Miért utálnék bárkit is a testalkata miatt? :D Egyáltalán ki tenne ilyet? :D
6
Nyilván nem csak összejövés szempontjából érdekel ez. Az teljesen nyilvánvaló, hogy ha nem jön be a nőnek valaki külsőre akkor nem fog vele összejönni. Vagy fordítva.
Viszont a mindennapi életben akkor is sokszor fog olyan helyzetbe kerülni amikor testközelben lesz általa csúnyának ítélt személyhez. Na ilyen esetekben bújik ki a szög a zsákból, hogy az illető személy mennyire is felszínes, rosszindulatú vagy akár fasiszta hajlamú. Ugyanis a bánásmód ezt elárulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!