Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők utálják jobban a csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők utálják jobban a csúnya pasikat vagy a férfiak a kövér nőket?

Figyelt kérdés

Én számtalan kövét csajt látok átlag srác mellett de kövér srácot nagyon ritkán átlag csaj mellett.

Ez miért van így?

szept. 10. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

"Ez miért van így?"

Nincs így. A kövér férfiak és a kövér nők is járnak mindenféle testalkatú és nemű emberrel.

szept. 10. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:

1 - bocs, véletlenül pontoztalak le, nem akartam. :(

A kérdésre válaszolva, szerintem néhány frusztrált hülyén kívül senki nem utál senkit. Mi oka lenne rá? Miért zavarna, hogy valaki kövér/csúnya? Max nem ismerkedem vele, de semmilyen hatása nincs az életemre, nem foglalkozom vele.

szept. 10. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem férfiként bejönnek a kövér csajok is.

Erről meg szerintem nincs statisztika melyik utálkozik jobban.

Talán a fröcsögő pasik többen vannak, mert nem jut nekik punci.

szept. 10. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Ugyanazt gondolom, mint a 2es.

Miért utálnék bárkit is a testalkata miatt? :D Egyáltalán ki tenne ilyet? :D

szept. 10. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A nőket jobban zavatja az igénytelenség, mint a csúnyaság.
szept. 10. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy valakivel nem akarsz összejönni, nem utálat. Nyilván amúgy nem homogén halmaz egyik nem sem, de ha utálatról beszélünk, a férfiak közül több van, aki olyan kövér nőt fikáz, szekál nyíltam akár online, akár az utcán, akihez semmi köze nincs, míg a nők kevésbé gyakran teszik ezt meg vadidegen csúnya férfival, max. akkor, ha az bepróbálkozott (fordítva meg nem így van).
szept. 11. 13:44
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Nyilván nem csak összejövés szempontjából érdekel ez. Az teljesen nyilvánvaló, hogy ha nem jön be a nőnek valaki külsőre akkor nem fog vele összejönni. Vagy fordítva.

Viszont a mindennapi életben akkor is sokszor fog olyan helyzetbe kerülni amikor testközelben lesz általa csúnyának ítélt személyhez. Na ilyen esetekben bújik ki a szög a zsákból, hogy az illető személy mennyire is felszínes, rosszindulatú vagy akár fasiszta hajlamú. Ugyanis a bánásmód ezt elárulja.

szept. 11. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem utálják de nem fog kövér pasival járni a nők többsége. A pasik jobban elfogadják a kövér nőket mint fordítva. Ezért a kövér pasik nagy része magányra van ítélve sajnos nőket el kell fogadni de sajnos ez visszafelé már nem megy. Volt itt már ilyen kérdés hogy a csúnya nő ki kérte magának hogy egy hasonló férfival akartak összehozni úgy hogy erről ennyit hogy melyik nem a felszínesebb.
szept. 14. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
miért a kövérség és a csúnyaság a két ellentét? Mármint csúnya nő és kövér férfi nem létezik, vagy mi van?
okt. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!