Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó testtel némileg ellensúlyozható egy csúnya fej?
Figyelt kérdés
nov. 29. 01:05
2/25 anonim válasza:
Arc nekem jobban számít int a test...
4/25 anonim válasza:
Nem. Főleg, ha nő az ember. Bár szerintem férfi sem annyira tudja.
Egyszerűen az arc szinte mindig szem előtt van, azt nézik, ahhoz beszélnek stb. A nonverbális kommunikációban is nagyobb részt tesz ki. Ha rossz ránézni, akkor lehet akármilyen az ember teste vagy személyisége, illetve akarhat kommunikálni bármit, akármilyen jól, zsigeri elutasítás lesz a reakció, még ha néha néhányan igyekeznek is azt leplezni. Sajnos ez egy ilyen "alapprogram" bennünk, emberekben, ami a babák és kisgyerekek reakciójából is nagyon jól megfigyelhető.
5/25 anonim válasza:
Igen. Mindenképp több az esélyed, mintha még a tested is ronda lenne.
6/25 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen az a test és milyen az az arc.
7/25 anonim válasza:
Valamennyire lehet. A helyi edzőteremben van egy lány akinek az arca nem tetszik de a teste nagyon bejön.
8/25 anonim válasza:
Milyen pasinak jön be az S fajta nő az attól függ. Aki tetszik neked vagy akinek te tetszel az milyen pasi?
9/25 anonim válasza:
Oké arc többet számít, mint a test. De tegyük fel kövér volt, lefogyott, aztán egy most olyan alakra gyúrta magát mint egy görög isten. Ez azt igényli, hogy egy hosszabb időintervallumban, napi szinten sportolt, egészségesen étkezett + étrend kiegészítőkkel esetlegesen sok egyéb ásványt, aminósavakat, enzimeket, vitaminokat, stb pótolt. Ha ezek után a arc higiéniája egészségtelen lenne, az kicsit hihetetlen lenne a számomra. Genetikailag, pedig nagyon kevés az akinek tényleg elfogadhatatlanul csúnya lenne. Meg amikor odaálsz a jó alakoddal, hidd el hirtelen arra fognak odafigyelni.
10/25 anonim válasza:
Voltam egyszer egy prostival aki arcra abszolút nem fogott meg,de amikor levetkőzött, hát attól a testtől leesett az állam. Én még ilyen tökéletes nőt nem láttam. A hatalmas,természetes,tökéletes mellei már önmagában eladták az egész nőt,de minden porcikája csodás volt. Legszívesebben hazavittem volna feleségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!