Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor ez hátrány lehet?
Figyelt kérdés
Nő létemre vezetői beosztásba kerültem, 28 vagyok. Ez elrémisztheti a férfiakat?nov. 27. 18:36
11/14 anonim 

válasza:

"Ez elrémisztheti a férfiakat?"
Aki ennyire ijedős, az jobb, ha távol marad tőled.
13/14 anonim 

válasza:

Hasonló helyzetben vagyok a beosztást illetően, egy pillanatig sem aggódtam miatta. Aki ettől elretten, annak csak örülni tudok, hogy nem pocsékolja az időm. Aki ezen a téren komplexusokkal küzd, és nem tudja megemészteni a sikereim, azzal más téren sem passzolnánk össze. Gondold át, mit keresel egy férfiban, ki tudnál-e bontakozni olyan ember mellett, aki elnyomva érzi magát attól hogy te magasabb beosztásban vagy.
Egy szó mint száz, szerintem ez egy baromi jó szűrő, ezáltal nem hogy hátrány, sokkal inkább előny így ismerkedni.
14/14 anonim 

válasza:

Domináns Férfi vagyok, érdekelne egy kapcsolat írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!