Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor ez hátrány lehet?
Figyelt kérdés
Nő létemre vezetői beosztásba kerültem, 28 vagyok. Ez elrémisztheti a férfiakat?ma 18:36
2/8 Suetonius válasza:
Feleségem a gyakorlatban középvezető, én kutató egy állami intézményben.
Egyéb kérdés? :D
33F
3/8 anonim válasza:
Az olyan férfiakra nem szabad időt pocsékolni, akik emiatt kevesebbnek érzik magukat. Olyat keress, aki szintén ambíciózus.
4/8 A kérdező kommentje:
#1 mondjuk gondoltam arra, h ez egy jo szuro is.
#2 erdekes paros lehettek, jo hallani ilyet. 😊
#3 kicsit ez a felelmem. Ismerkedtem olyannal, aki ambiciozusabb volt, es o meg ugy volt hogy nem akar olyan part, aki olyan mint o.
Kicsit ugy erzem, hogy nem tul noies a szerep, vesztek lehet a ferfiak szemeben ebbol. Meg felek attol is, hogy feltekeny lenne ram a masik.
ma 19:19
5/8 anonim válasza:
Örülj, hogy elismerik, megbecsülik a tudásodat és a munkádat. Aki ezért nem tisztel, vagy irigykedik, azzal semmi dolgod.
6/8 anonim válasza:
Milyen terulet? Attol is fugg... Amugy szerintem inkabb hatrany, en arra aszocialok hogy keves idod, esetleg torteto szemelyiseged van. Nem lenne kizaro ok, de amikor tarskereson ilyet olvasok vacilalni szoktam.
De nem valoszinu hogy velem akarnal ismerkedni szoval nem veszitesz semmit.
7/8 anonim válasza:
Gondolj Taylor Swift-re és Travis Kelce-re, őt sem frusztrálja, hogy Taylor már milliárdos.
8/8 Suetonius válasza:
Ez a ledolgozott évek matematikájából következik. Ő sokkal hamarabb kezdett el dolgozni mint én, szóval kijön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!