Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor ez hátrány lehet?
Feleségem a gyakorlatban középvezető, én kutató egy állami intézményben.
Egyéb kérdés? :D
33F
#1 mondjuk gondoltam arra, h ez egy jo szuro is.
#2 erdekes paros lehettek, jo hallani ilyet. 😊
#3 kicsit ez a felelmem. Ismerkedtem olyannal, aki ambiciozusabb volt, es o meg ugy volt hogy nem akar olyan part, aki olyan mint o.
Kicsit ugy erzem, hogy nem tul noies a szerep, vesztek lehet a ferfiak szemeben ebbol. Meg felek attol is, hogy feltekeny lenne ram a masik.
Milyen terulet? Attol is fugg... Amugy szerintem inkabb hatrany, en arra aszocialok hogy keves idod, esetleg torteto szemelyiseged van. Nem lenne kizaro ok, de amikor tarskereson ilyet olvasok vacilalni szoktam.
De nem valoszinu hogy velem akarnal ismerkedni szoval nem veszitesz semmit.
#6 IT-ban, bár sztem nem változtat a megítélésen.
Nem vagyok törtető, csak váratlanul jött a lehetőség, aztán más nem akarta, így bevállaltam. Időm mondjuk az tényleg kevesebb van mostanában. :D Bár megoldható minden, sztem a pénzügyes ismerősök még mindig többet güriznek juniorként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!