Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit gondolnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit gondolnátok ha a randin egy ilyen bakancsos, vagányabb stílusban jelenne meg a férfi?

Figyelt kérdés

[link]

Nem gondolnátok, hogy túl érdektelen arra nézve mit gondolsz róla?

nov. 22. 17:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

A devergo amugy miért állandoan ilyen nyomi palikkal reklámozza a ruháit? Az összes modellje amolyan incel nyomi

Pl

[link]

nov. 22. 18:45
 12/28 anonim ***** válasza:

Ezt akartam linkelni:

[link]

nov. 22. 18:46
 13/28 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel a megjelenéssel ha nem elegáns étterembe vagy bárba, esetleg színházba jön el így felöltözve.

A 10-es válaszoló képe viszont lehangoló. Ízléstelen, proli. Nagyon gáz az a nagy piros Devergo felirat. Melósruha feeling. A kék farmer se jó hozzá, bár feketével se lenne jobb. Ócska nagyon az a Devergo kabát.

nov. 22. 18:51
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Irtam a piros teglatest az tul sok. De az inteligensebbek nyilván értik ezt a mondatot is, hogy attol el kéne tekinteni a képen.

Alig lehet googlen találni jo cuccokat pasikra.

Izlestelenul prolis sztem inkább a kérdező linkelt féle nadrág.

Amugy erdekes de Mo a ferfiakra szerintem nem is gyárt semmit max pár alapcuccot.

Ha egy gyerekboltba is bemegy az ember millio kislanyruha csupa csicsa meg elfoglalja az egész üzletet, a kisfiuknak meg van 2 polo 2 féle nadrág.

Ez ahogy elnézem felnott üzletekben ugyanez.

Pasiknak alig kapni vmit.

Az osszes üzlet pl h&m, new yorker, zara, nőkre épul.

Egy pasinak meg ugy kell köröznj egy sima gatyát is hogy egyaltalán hol lehet kapni a kínain kívül ffi cuccokat.

nov. 22. 19:02
 15/28 anonim ***** válasza:
#14 amit a 10-esedben linkeltél, az nem csak a kabát miatt ócska és proli, hanem az egész olyan, úgy ahogy van. A nem odaillő színű farmer és a minősíthetetlenül ocsmány cipő miatt is. Úgy ahogy van prosztó, a kérdező szettje meg teljesen kúl, persze a megfelelő helyen ami nyilván nem az Opera meg a Gundel.
nov. 22. 19:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Ebben mi a vagány?
nov. 22. 19:11
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

15 neked mi bajod van valójában amugy hogy itt fröcsögsz egy googles képtől? Es ezeken fennakadsz?

Nekem inkabb kéne egy devergos csávo mint a linkelt bajszos.

nov. 22. 19:39
 18/28 anonim ***** válasza:
Mármint nem a devergo modlljeit érteztem alatta. Azok olyanok, mintha össeválogatták volna az összes szánalmas nyomi pasikat.
nov. 22. 19:40
 19/28 anonim ***** válasza:
#17 semmi bajom nincs. És nem fröcsögtem hanem észrevételeztem hogy leszóltál egy teljesen normális szettet és linkeltél egy nagyon ócskát hogy az milyen jó, mínusz logó. Hát azzal nem a kabáton lévő Devergo logó a baj hanem minden. Ennyi. A 14-esedben is hazugságokat írsz, azaz hogy nem kapni kisfiúknak és ferfiaknak elég mennyiségű és stílusú ruhát. De igen. Manapság többet mint valaha. A H&M-ben és a többi fastfashionben is.
nov. 22. 19:47
 20/28 anonim ***** válasza:
59%
De azt se értetted hogy a téglát ne nézd. Le volt irva. Erre beleállsz abba is. Meg nem tökmindegy neked kinek mi tetszik?
nov. 22. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!