Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi könyörög egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi könyörög egy nőnek, Ti mit gondolnátok Róla ?

Figyelt kérdés

"Kérlek szépen. Légyszíves. Könyörgöm."

Nem egyeztünk valamiben és elkezdte ezt. Csak én találom ezt gyerekesnek egy 30 feletti férfitól?

2021. márc. 22. 17:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Kuka
2021. márc. 22. 17:08
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Szexuális szerepjátékon kívül borzasztóan szánalmasnak tartom.
2021. márc. 22. 17:08
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Na és mit könyörgött megírnád?Egyébként tudod ki könyörögne a Radai Rosseb!
2021. márc. 22. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam olyan programra menni, amire Ő. Megmondtam, hogy engem nem érdekel és fogadja el. Imádja az extrém sportokat. Én nem szeretnék 4000 méter magasból kiugrani. A kis fszom. Minek erőltetni vmit, amit nem akarok?
2021. márc. 22. 17:11
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Ezután szokott jönni a k. anyázás.
2021. márc. 22. 17:11
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Evvel egyetértek kérdező.
2021. márc. 22. 17:12
 7/16 A kérdező kommentje:
De nem az a baj, hanem, hogy ilyenkor tök erőszakosan nyomja a témát, meg bevet ilyen szép szavakat is, hogy célt érjen. És nem kattan le róla egyszerűen, amíg az nem lesz, amit Ő szeretne. Ezt nagyon nem szeretem.
2021. márc. 22. 17:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ójajj, az exem is ilyen volt. Aztán jött a hiszti.
2021. márc. 22. 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kötnèk rá egy cérnàt, talán esernyőt is kapna a kezébe és lelökném az ágyrol, hogy tessék segítettem. Jelen voltam. Jóejtpuszi.
2021. márc. 22. 17:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelni nem tudom, hogy miért vagy együtt egy ilyen óriáscsecsemővel.

A barátommal mindketten szeretjük az extrémsportokat, de ő csak azokat, amiknél nem probléma, hogy tériszonyos. Például a canyoningot imádja, de zip-line-ra már nem merne eljönni. Én ezzel semmi problémát nem látok, ilyenkor nélküle vagy barátokkal megyek. Szerintem ha szeretek valakit, akkor az a minimum, hogy tisztelem a döntéseit és nem kezdek el hisztizni.

26/N

2021. márc. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!