Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon jóképű, jó testű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jóképű, jó testű, sármos, kedves, humoros férfi hogy lehet ennyire "béna" a nők terén? Ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival, akit a kérdésben leírtam. Első benyomásra egy tökéletes külsejű, megnyerő személyiségű férfi. Extrovertált típus, nagydumás, de a kora ellenére (harmincas vége) alig volt még tartós kapcsolata. És tényleg, amiket mond, tesz, néha már nekem kínos és én szégyenkezem helyette is, nem írnék példákat, de kicsit olyan, mintha egy másik korszakban élne. Látszik minden megmozdulásán, hogy nem igazán ért a nők nyelvén és tapasztalalan. Ha megnézik, egyáltalán nem is veszi észre...Ezeket a "bénaságait" leszámítva nagyon szimpatikus, jól érzem magam vele, már a nézése, mosolya is fel tud izgatni. Nagyon kedves, érzem, ahogy egyre jobban kimutatja a szeretetét és neki is furcsa néha az egész. Nem önbizalom hiányos egyáltalán. Ezek alapján szerintetek mi állhat a háttérben?
2020. jún. 30. 23:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
26%
Biztos gyerekeket darabol fel és tesz a mikróba be. Istenem hagyjuk már ezt a f*szságot, ha valaki szerinted jól néz ki de tapasztalatlan akkor biztos valami k*rva nagy gáz van vele.
2020. jún. 30. 23:47
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak egész életemben egyetlen egyszer vettem észre, hogy valaki megnézett volna. És az nagyon zavarba is hozott azonnal.

F, harminc fölött

2020. jún. 30. 23:47
 3/34 A kérdező kommentje:
Nem csak jól néz ki. Ahogy írtam, egy extrovertált, laza, nagydumás férfi. Ez így mind együtt, ami olyan furává teszi a helyzetet.
2020. jún. 30. 23:49
 4/34 anonim ***** válasza:
25%

"Nem csak jól néz ki. Ahogy írtam, egy extrovertált, laza, nagydumás férfi."

Hűha... És?

2020. jún. 30. 23:49
 5/34 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted nincs ebben semmi különös? Csak nekem?
2020. jún. 30. 23:51
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs.
2020. jún. 30. 23:51
 7/34 anonim ***** válasza:
85%

Szóval leírod, hogy milyen jó... De, fura, mert csak.

Nincs ezzel a hapsival semmi baj, maximum neked valami apróság fura benne, ami amúgy tök átlagos.

2020. jún. 30. 23:52
 8/34 anonim ***** válasza:
72%
Jobb lesz, ha kicsit jobban “mögénézel”, ugyanis nem normális dolog, hogy valakinek (30as évei végén) nem volt még vagy alig volt tartós kapcsolata...
2020. jún. 30. 23:55
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
#8 tuti ő a baltás gyilkos. :(
2020. jún. 30. 23:57
 10/34 anonim ***** válasza:
65%

Ha egy nőnek nem volt sok tartós kapcsolata: Élni akar még, keresi a megfelelőt, nem kell még elköteleződnie, egyedülálló és erős nő, nem találta még meg az igazit, mert hű, de rosszak a pasik.

Ha egy férfinek nem volt sok tartós kapcsolata: MAGA A SÁTÁN!%!

Amúgy lol, mégis mit jelent az, hogy nem volt SOK tartós kapcsolata? :DD

2020. júl. 1. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!