Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon jóképű, jó testű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jóképű, jó testű, sármos, kedves, humoros férfi hogy lehet ennyire "béna" a nők terén? Ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival, akit a kérdésben leírtam. Első benyomásra egy tökéletes külsejű, megnyerő személyiségű férfi. Extrovertált típus, nagydumás, de a kora ellenére (harmincas vége) alig volt még tartós kapcsolata. És tényleg, amiket mond, tesz, néha már nekem kínos és én szégyenkezem helyette is, nem írnék példákat, de kicsit olyan, mintha egy másik korszakban élne. Látszik minden megmozdulásán, hogy nem igazán ért a nők nyelvén és tapasztalalan. Ha megnézik, egyáltalán nem is veszi észre...Ezeket a "bénaságait" leszámítva nagyon szimpatikus, jól érzem magam vele, már a nézése, mosolya is fel tud izgatni. Nagyon kedves, érzem, ahogy egyre jobban kimutatja a szeretetét és neki is furcsa néha az egész. Nem önbizalom hiányos egyáltalán. Ezek alapján szerintetek mi állhat a háttérben?
2020. jún. 30. 23:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező szerintem jelentsd fel, valami nem stimmel vele!
2020. júl. 1. 00:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ő mit mond?
2020. júl. 1. 00:21
 13/34 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs probléma, akkor kitaláljnk valamit. Női logika.😁
2020. júl. 1. 05:37
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Annyira megszokts, hogy megnézik, hogy 40 felé már tojik rá. Nem kell ehhez doktori cím.
2020. júl. 1. 08:13
 15/34 A kérdező kommentje:

Hát, lehet igazatok van, de tényleg olyan fura nekem ez az egész. Ő kerüli a témát, én meg nem akarok (merek) faggatózni. Az alig volt komoly kapcsolata alatt azt értem, hogy még csak egyszer élt együtt valakivel, huszonéves korában, alig egy évig. Ezenkívül még egy szintén kb.1 éves távkapcsolata volt elmondása alapján. Már az is megfordult a fejemben, hogy eddig esetleg meleg volt, és a férfiakkal találja meg a közös hangot...komolyan, nem is zavarna, csak tudnám mi a helyzet, erre persze soha nem kérdeznék rá, mert ha mégse úgy van, az baromira ciki lenne.

Egyszerűen nem értem, na mindegy, lehet túlgondolom, de akkor is furcsa.

2020. júl. 1. 08:41
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

MÉgis mit nézzen azon,hogy megnézik?? :D

Az én exem is nagyon jóképű volt és folyamatosan bámulták a lányok,és ő nem bámulta őket vissza,rájuk se nézett . Mivel olyan típus volt,hogy csak a barátnőjével fogalkozott,bunkóságnak tartotta,hogy mellettem másokat nézegessen ,de alpból is azt mondta őt nem érdekli senki ilyenkor. A másik az,hogy mivel jóképú neki nincs szüksége önizgazolásra ezzel kapcsolatban. A mostani barátom kevésbé jóképű és rajta nagyon látom azt,hogy folyamatosan kutatja,hogy ki figyeli őt. Eleinte azt hittem ,hogy egy bunkó valaki aki bámulja a nőket,de mára már rájöttem,hogy annyira önbizalomhiányos belül,hogy szüksége van arra,hogy ránézzenek,megnézzék .Öltözetére is nagyon ügyel,többet pepcsel mint én,és nekem is gyakran modnja,hogy ugye jól nézek ki?? stb míg exem egyáltalán nem érdeklte ilyesmi és már tudom azért,mert neki nem volt szüksége semmiféle megerősítésre a külsejét illetően.

2020. júl. 1. 08:43
 17/34 anonim ***** válasza:
79%

"Az alig volt komoly kapcsolata alatt azt értem, hogy még csak egyszer élt együtt valakivel, huszonéves korában, alig egy évig. Ezenkívül még egy szintén kb.1 éves távkapcsolata volt elmondása alapján."

Oké, kérdező, légyszi definiáld, hogy szerinted hány darab és mekkora időtartamú kapcsolat szükséges ahhoz, hogy valaki "normális" legyen, és ne "furcsa". Hogy már ne nézd éretlen, szűz lúzernek, de még ne is mondd rá, hogy "fujj, átment a fél városon, megbízhatatlan".

Aztán készíts ebből egy kérdőívet, és ezek után ha megtetszik egy pasi, told az orra alá a kérdéssort, és töltesd ki, majd csak akkor folytasd az ismerkedést, ha megfelelő válaszokat adott. :D

2020. júl. 1. 09:44
 18/34 anonim ***** válasza:
19%

Szóval a viselkedése égő, közel negyven évesen.

Ez egy felelőtlen kisgyerek, mindenki kinőtte már rég ezt a viselkedést, ő megmaradt ilyennek. Azért nem volt ennek értelmes, tartós kapcsolata.

Nem lehet alapozni rá egy normális életet.

Nincs vele baj, fogadd el ilyennek ha tetszik, aztán tart ameddig tart.

2020. júl. 1. 09:49
 19/34 A kérdező kommentje:

#17 ne érts félre szándékosan, nincsenek konkrét elképzeléseim ettől, vagy pontos elvárásaim. Normál esetben nem gondolkodnék el ezen, csak tényleg egy ilyen kívül-belül főnyereménynek tűnő férfi esetén keresem a választ a miértre...

#18 nagyon jól megfogalmaztad, igen. A viselkedése égő, de csakis ezen az egyetlen területen. Tehát alapból nem, vagyis mas területeken nem: a munkájában sikeres; megbízható, pontos, rendszeretőnek is tűnik. Kitartó, sokat sportol, egészségesen él, aminek külön örülök, mert a sport, egészséges életmód nekem is az életem része, és ebből voltak már korábban kis gondok. Tehát tényleg annyira rendben van, de nők térén tényleg "égő", és tényleg ahogy íród, mint egy felelőtlen kisgyerek néha.

De nem mondok le róla, ennek ellenére kedvelem és vonz a maga módján, szeretném jobban megismerni, hátha idővel több minden kiderül.

2020. júl. 1. 10:00
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
"Látszik minden megmozdulásán, hogy nem igazán ért a nők nyelvén és tapasztalalan" Ezen mit értesz? Hogy nem úgy viselkedik,mint a romantikus filmek álompasijai?
2020. júl. 1. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!