Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jóképű, jó testű, sármos, kedves, humoros férfi hogy lehet ennyire "béna" a nők terén? Ti mire gondolnátok?
"Nem önbizalom hiányos egyáltalán. Ezek alapján szerintetek mi állhat a háttérben?"
De lehet önbizalomhiányos bizonyos értelemben,csak nem veszed észre,mert jól leplezi.Félhet a kötöttségektől,az elvárásoktól,de lehet akár kis pénisz probléma.
A 21-es jól írja, az is lehet egy ok, neha az amúgy szuper, jóképű, okos, népszerű srácok azért viselkednek furán a nőkkel, mert valami nem stimmel a szexben, pl kis méret, vagy hamar elmegy, vagy nehezen megy el.
De az is lehet, hogy már többször csalódott régebben, ezért a nőkkel kapcsolatban nincs nagy önbizalma, de az élet más területein viszont nincs gondja.
Hát képzeljétek, igaza lett az utolsó két hozzászólónak, akik szerint péniszméret probléma is állhat a háttérben :(
Lefeküdtünk egymással, és tényleg kicsi, gátlásos is volt, kissé (nem teljesen) vágyölő volt sajnos nekem mind a mérete, mind a gátlásossága, persze nagyon próbáltam leplezni, de elég kínos volt.
"Sajnos" időközben nagyon nagyon megszerettem őt, mert amúgy tényleg egy nagyszerű ember, férfi, így arra gondoltam folytatom vele az ismerkedést, adva esélyt, nem elvetve fogóén az egészet, bár szerintem a jó szex nagyon fontos egy jó kapcsolatban, ha nem is az első. Csak olyan rossz, azóta teljesen azt értem rajta, hogy sérült az önbizalma, pedig én semmi olyat nem mondtam vagy tettem...
Nem, azért nem mikropénisz. De nem is 15 cm, azzal nem lenne semmi bajom, nem tartanám kicsinek. Mereven kb.10 cm lehetett. Na mindegy, hagyjuk is ezt.
Ma együtt töltöttük a nap nagy részét, szex nélkül. Zavarban volt eleinte nagyon, és rám is átragadt, kellemetlen volt, de aztán oldódtunk mindketten és nagyon jól éreztük magunkat. Még nem "történt" velem ilyesmi és nem tudom, hogyan viselkedjek, hogy ne tegyek rosszat. Nem szeretném, hogy azt érezze, sajnálom őt vagy ilyesmi, mert az biztos nem tesz jót. De belül valójában sajnálom, és tényleg olyan rossz, hogy egy aktív, egészségtudatos életet élő, sportoló, nagyon helyes arcú, jó testű férfival így elbánik úgymond a természet. Na jó, ez hülyén hangzik, de tényleg egyébként tökéletes lenne, és a jelleme is nagyon de nagyon megnyerő.
Jól éreztem ma vele magam, a kezdeti feszengést leszámítva, nagyon is, de nem tudom, mi lesz a szexszel, bizonytalan vagyok, hátha később jobb lehet, nem tudom.
Hát egy esélyt még megérdemel, de te sem tehetsz róla, ha szexuálisan nem indít be, felesleges az idejét húzni, mert nem szeretnéd megbantani.
Sajnos ez ilyen, senki nem tehet róla, ő sem arról hogy a szexben nem egy főnyeremény, se te arról hogy nem indít így be.
Tényleg igazságtalan az élet, de attól sem lesz igazságosabb, ha megjatszod hogy élvezed vele de magadban meg csak kinosnak érzed, és sajnálod őt és ezért maradsz mellette, hogy ne bántsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!