Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon jóképű, jó testű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jóképű, jó testű, sármos, kedves, humoros férfi hogy lehet ennyire "béna" a nők terén? Ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival, akit a kérdésben leírtam. Első benyomásra egy tökéletes külsejű, megnyerő személyiségű férfi. Extrovertált típus, nagydumás, de a kora ellenére (harmincas vége) alig volt még tartós kapcsolata. És tényleg, amiket mond, tesz, néha már nekem kínos és én szégyenkezem helyette is, nem írnék példákat, de kicsit olyan, mintha egy másik korszakban élne. Látszik minden megmozdulásán, hogy nem igazán ért a nők nyelvén és tapasztalalan. Ha megnézik, egyáltalán nem is veszi észre...Ezeket a "bénaságait" leszámítva nagyon szimpatikus, jól érzem magam vele, már a nézése, mosolya is fel tud izgatni. Nagyon kedves, érzem, ahogy egyre jobban kimutatja a szeretetét és neki is furcsa néha az egész. Nem önbizalom hiányos egyáltalán. Ezek alapján szerintetek mi állhat a háttérben?
2020. jún. 30. 23:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
74%

"Nem önbizalom hiányos egyáltalán. Ezek alapján szerintetek mi állhat a háttérben?"

De lehet önbizalomhiányos bizonyos értelemben,csak nem veszed észre,mert jól leplezi.Félhet a kötöttségektől,az elvárásoktól,de lehet akár kis pénisz probléma.

2020. júl. 1. 10:34
 22/34 anonim ***** válasza:
80%

A 21-es jól írja, az is lehet egy ok, neha az amúgy szuper, jóképű, okos, népszerű srácok azért viselkednek furán a nőkkel, mert valami nem stimmel a szexben, pl kis méret, vagy hamar elmegy, vagy nehezen megy el.

De az is lehet, hogy már többször csalódott régebben, ezért a nőkkel kapcsolatban nincs nagy önbizalma, de az élet más területein viszont nincs gondja.

2020. júl. 1. 12:09
 23/34 A kérdező kommentje:

Hát képzeljétek, igaza lett az utolsó két hozzászólónak, akik szerint péniszméret probléma is állhat a háttérben :(

Lefeküdtünk egymással, és tényleg kicsi, gátlásos is volt, kissé (nem teljesen) vágyölő volt sajnos nekem mind a mérete, mind a gátlásossága, persze nagyon próbáltam leplezni, de elég kínos volt.

"Sajnos" időközben nagyon nagyon megszerettem őt, mert amúgy tényleg egy nagyszerű ember, férfi, így arra gondoltam folytatom vele az ismerkedést, adva esélyt, nem elvetve fogóén az egészet, bár szerintem a jó szex nagyon fontos egy jó kapcsolatban, ha nem is az első. Csak olyan rossz, azóta teljesen azt értem rajta, hogy sérült az önbizalma, pedig én semmi olyat nem mondtam vagy tettem...

2020. júl. 10. 21:42
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Elég,ha más már mondta neki,attól már sérült az önbizalma,nem te tehetsz róla.
2020. júl. 10. 23:26
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Jajj :D Mikropénisz? Szerencsétlen. Jó hogy legalább te normális voltál vele,legalábbis az írásod alapján teljesen így jön le,érhette már elég atrocitás szerencsétlent.
2020. júl. 11. 16:10
 26/34 anonim ***** válasza:
Azért a kicsi elég szubjektív. Valaki kicsinek látja a 15cm-est is.
2020. júl. 11. 20:14
 27/34 A kérdező kommentje:

Nem, azért nem mikropénisz. De nem is 15 cm, azzal nem lenne semmi bajom, nem tartanám kicsinek. Mereven kb.10 cm lehetett. Na mindegy, hagyjuk is ezt.

Ma együtt töltöttük a nap nagy részét, szex nélkül. Zavarban volt eleinte nagyon, és rám is átragadt, kellemetlen volt, de aztán oldódtunk mindketten és nagyon jól éreztük magunkat. Még nem "történt" velem ilyesmi és nem tudom, hogyan viselkedjek, hogy ne tegyek rosszat. Nem szeretném, hogy azt érezze, sajnálom őt vagy ilyesmi, mert az biztos nem tesz jót. De belül valójában sajnálom, és tényleg olyan rossz, hogy egy aktív, egészségtudatos életet élő, sportoló, nagyon helyes arcú, jó testű férfival így elbánik úgymond a természet. Na jó, ez hülyén hangzik, de tényleg egyébként tökéletes lenne, és a jelleme is nagyon de nagyon megnyerő.

Jól éreztem ma vele magam, a kezdeti feszengést leszámítva, nagyon is, de nem tudom, mi lesz a szexszel, bizonytalan vagyok, hátha később jobb lehet, nem tudom.

2020. júl. 11. 20:37
 28/34 anonim ***** válasza:
93%

Hát egy esélyt még megérdemel, de te sem tehetsz róla, ha szexuálisan nem indít be, felesleges az idejét húzni, mert nem szeretnéd megbantani.

Sajnos ez ilyen, senki nem tehet róla, ő sem arról hogy a szexben nem egy főnyeremény, se te arról hogy nem indít így be.

Tényleg igazságtalan az élet, de attól sem lesz igazságosabb, ha megjatszod hogy élvezed vele de magadban meg csak kinosnak érzed, és sajnálod őt és ezért maradsz mellette, hogy ne bántsd meg.

2020. júl. 11. 20:50
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Mindenképpen adok még neki, vagyis inkább magunknak, esélyt. Talán lesz még jobb, bár úgy lenne. Minden más téren nekem teremtették :) Nem azért szeretnék mellette maradni, hogy ne bántsam meg. Nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt napokban, megszerettem őt, nagyszerű férfi, jó hatással van rám. Rengeteget gondolok rá mikor nem vagyunk együtt és hiányzik. Már rég nem éreztem így senkivel kapcsolatban. Csak kicsit bizonytalan vagyok a szexszel kapcsolatban, hogyan is tovább, várnom kéne rá, vagy éreztessem vele, hogy akarom és kezdeményezzek? Úgy érzem magam, mint egy kislány.
2020. júl. 11. 21:08
 30/34 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon normális, értelmes nőnek tűnsz Kérdező és szimpatikus ahogy hozzá álsz az egészhez. Az általad leírtak alapján a pasi is tök normálisnak, rendesnek tűnik. Én szurkolok nektek hogy az ágyban is összecsiszolódjatok és minden rendben legyen. Én is azt mondom ha ennyire megkedvelted, mindenképpen jár neki az esély.
2020. júl. 11. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!