Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a pasiról, ha ez elhangzik tőle ?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj, akivel találkozgattam decembertől márciusig. Szegedi volt, egy hónapban 3 hétvégét. A barátaim szerint jártunk, szerintem nem, a csaj meg nem tudom, mit gondolt.2020. júl. 4. 17:36
2/9 anonim válasza:
Hogy ezt a pasit nem basszák át a nők mint minket normális pasikat 😁😁🤣
3/9 anonim válasza:
4 hónapig találkozgattatok, és meg sem beszéltétek, hogy mi van köztetek? Hááááát...
4/9 A kérdező kommentje:
Nem én. A srác, akivel ismerkedni probálok írta wzt
2020. júl. 4. 18:28
5/9 anonim válasza:
Nem tudod átbaszni, ha ezt írta akkor már valószínűleg ő sem tud átbaszni mert kiterítette a kártyát!
Szóval akár randizhatsz is vele, csak az 5-ik randi előtt ne add oda a pucust hagy teperjen!!🙂
6/9 anonim válasza:
Mit gondolnék?
Volt egy szexkapcsolata és ennyi.
7/9 A kérdező kommentje:
De nem érdekelte, hogy a csaj mit gondol és érez. Sztm ez gáz
2020. júl. 4. 18:44
8/9 anonim válasza:
Mert a nők nagy részét szokta érdekelni hogy mit érez a pasi?
Nem!
9/9 anonim válasza:
Ha a lány nem érezte fontosnak, hogy elmondja, akkor miért ő a gáz?
Amúgy meg találkoztak egy tucatszor, azért ott nagy érzelmeket egyikük sem várhatott és a jelek szerint nem is voltak egyik részről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!