Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy férfival.4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy férfival.4 nappal az első randi után jelentkezett csak. Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Hétfő este randiztam egy német férfival (itt lakik Magyarországon), akit múlt szombaton ismertem meg, az utcán szólított le. Jól alakult a randi, meg is csókolt közben, aztán búcsúzáskor is. Amikor lementem az aluljáróba mintha utánam szólt volna valami olyasmit, hogy írjak, ha hazaértem, de már messze voltam, szóval nem is voltam biztos benne, hogy jól hallottam. Meg az eddigi tapasztalataim alapján egy jó randi után a férfi mindig keresett fél - egy órán belül, szinte még mielőtt hazaértem volna.

Ő viszont nem írt 4 napig, szóval már el is engedtem a dolgot.

Aztán most reggel láttam, hogy éjjel írt, hogy "Nem írtál, mikor hazaértél. Már azt vártam, hogy mikor keres fel a rendőrség, hogy holtan találtak egy árokban. :D" Ez amúgy elég viccesen hangzik, nevettem is rajta. :D De igazából 4 nap után nem tudom, mit gondoljak... Ha érdekeltem volna igazán, akkor keresett volna legkésőbb másnap este, nem? Ti mit tennétek? Nem tudom, hogy tényleg annyira érdeklem-e, mint amennyire a randin mutatta és csak tesztelt, hogy én írok-e neki? Vagy pedig közben mással is találkozgatott és én csak "B opció" vagyok? Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Előre is köszi. :)

Egyébként ő 27 éves, én pedig 22.

2020. jan. 25. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nincs ebben semmi különös. Gondolom várta hogy írj, eltelt 3 nap, nem írtál, így rádírt. Semmi kivetnivalót nem látok ebben.
2020. jan. 25. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Ahogyan az #1-es írta.

Elkepesztoen túlkomplikálod ezt a szitut.

2020. jan. 25. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Kérte, hogy írj, ha hazaértél. Te nem írtál. Ő ezt úgy vette, le akarod rázni. Pár napot még azért kivárt, majd írt, hátha még menthető.

Egyébként nőként nem értem, ha neked szimpatikus volt, miért nem írtál te neki a 4 nap alatt?

2020. jan. 25. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam, mert egyrészt nem is voltam benne biztos, hogy jól hallottam, másodszor pedig ez az "írj, ha hazaértél" olyan mondat, amit azok is elsütöttek már velem, akikkel kölcsönösen nem volt meg az összhang és kölcsönösen nem akartunk többet találkozni. Szóval náluk ez csak egy udvariassági dolog volt. Azt gondoltam, hogy talán ennél a srácnál is az. Mivel, mint mondtam, mindenki más már aznap írt nekem, gyakran már azelőtt, hogy hazaértem volna. De mindegy, a válaszokat nagyon köszönöm! :))
2020. jan. 25. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha magyar lett volna a randipartnered, akkor azt mondanám, többen vagytok nők a képben. Így viszont azt mondom, adj a kapcsolatnak még egy esélyt.
2020. jan. 25. 12:05
 6/8 mikeXxX ***** válasza:
0%

Ha valóban német férfi akkor nem fog pedálozni mint sok magyar kisfiú mivel kint más a helyzet sokszor a nő teper.

40f

2020. jan. 25. 13:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, az a helyzet, hogy már egy jó ideje itt él, úgy tapasztaltam, hogy pontosan tisztában van a helyi szokásokkal, nem úgy viselkedett, mintha otthon lenne. Kinyitotta az ajtót, ragaszkodott, hogy ő fizessen, le- és felsegítette a kabátomat (ezt eddig mindössze egy magyar és egy orosz férfi tette meg, elég ritka gesztus.) Szóval szerintem ebben most lehet, hogy tévedsz. :))

Egyébként valahányszor amerikai, kanadai, ausztrál vagy brit férfivel randiztam, mindig az itteni szokások szerint viselkedtek. Azt mondták, hogy előre utánanéztek, hogy itt mi hogy szokás. Otthon pedig ők is máshogy csinálják. (Tudom, ez most irreleváns, csak érdekességnek szántam, hátha valakinek jól jön ez az információ. :) )

2020. jan. 25. 13:45
 8/8 mikeXxX ***** válasza:
Kérdező ezt kicsit félre érted nem azt mondtam hogy nem lehet úriember egy Német férfi ( Ahogy sok Magyar is) azt mondtam nem fog teperni mint sok Magyar nyálgép.
2020. jan. 31. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!