Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Versenyekre járó küzdő sportol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Versenyekre járó küzdő sportoló (Karate, Judo, Kungfu stb.) esetleg agresszívebb lehet a párkapcsolatban is nemtől függetlenül ?

Figyelt kérdés
nov. 21. 09:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Évekig karatéztam, és láthatóan semmit nem tudsz róla.

A karate alapvetően önvédelmi küzdő forma és azért találták ki, hogy ne csak akkor tudj harcolni, ha van egy kard vagy kés nálad. Nagyon jó életvezetési tanácsok járnak a karate mellé, amik békére és fegyelemre intenek.

Nálam jóval nagyobb karatésokkal is küzdöttem, sose lett bajom. A lovaglással több sérülést szereztem...

25/N

nov. 21. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem ezen múlik. Sőt, aki versenyekre jár az pláne nem, mert egyrészt levezeti a feszültséget edzésen, másrészt simán eltiltható a versenyzéstől (nem szeretik az egyesületek, akár csak helyi szinten is, nem kell nagy balhékra gondolni). Nyilván előfordul a küzdősportolók közt is agresszív, de azokat egyesületi szinten nem tűrik meg, a ring/tatami más, ott ütik-verik egymást, de ott sem lehet túlzásba esni, szigorú szabályrendszerek vannak, leléptetés, eltiltás is járhat azért, ha valaki nem tartja be a szabályokat. Ráadásul aki komoly szinten űzi az tisztában van az erejével, nem kell bizonygatnia, nem fog feleslegesen támadni, mert pontosan tudja, mekkora kárt tud okozni, verseny sportolónak meg arra is vigyáznia kell, hogy véletlenül se sérüljön ő sem, mert azzal sok sok évnyi munka mehet a kukába, ha fontos meccset kikell hagynia egy balhé miatt (legyen akár sérülés, akár eltiltás). Pluszban komoly szinten már heti 4-5 edzés simán van, erőnléti, technikai... Nem sok szabad energia marad utána.
nov. 21. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

“más egy pankrációnak ahol 8000 ember üvölt, hogy üssed, rúgd a másikat akiből dől a vér, már meccs, verseny elején direkt felidegesítik a másikat.“

Te szellemi serult a pankracio az egy megrendezett szineszeszkedes.. hogy elted tul a vilagot eddig?

nov. 21. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Pont nem!

A küzdősportok önfegyelemre, a másik tiszteletére is tanítanak.

Lehetnek nyilván kivételek, de én is Kung- fuztam évekig, sok embert megismertem közben, mondom, pont az ellenkezője igaz.

nov. 21. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!