Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Versenyekre járó küzdő sportoló (Karate, Judo, Kungfu stb.) esetleg agresszívebb lehet a párkapcsolatban is nemtől függetlenül ?
Évekig karatéztam, és láthatóan semmit nem tudsz róla.
A karate alapvetően önvédelmi küzdő forma és azért találták ki, hogy ne csak akkor tudj harcolni, ha van egy kard vagy kés nálad. Nagyon jó életvezetési tanácsok járnak a karate mellé, amik békére és fegyelemre intenek.
Nálam jóval nagyobb karatésokkal is küzdöttem, sose lett bajom. A lovaglással több sérülést szereztem...
25/N
“más egy pankrációnak ahol 8000 ember üvölt, hogy üssed, rúgd a másikat akiből dől a vér, már meccs, verseny elején direkt felidegesítik a másikat.“
Te szellemi serult a pankracio az egy megrendezett szineszeszkedes.. hogy elted tul a vilagot eddig?
Pont nem!
A küzdősportok önfegyelemre, a másik tiszteletére is tanítanak.
Lehetnek nyilván kivételek, de én is Kung- fuztam évekig, sok embert megismertem közben, mondom, pont az ellenkezője igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!