Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy versenyszerű sportoló és egy nem sportoló ember párkapcsolata működhet?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy versenyszerűen sportoló férfi és egy nő, aki azon kívül, hogy az egészsége érdekében mozog (heti 2-3x 1 óra aerobik) nem sportol mást.
Működhet az ilyen? Vagy a sportoló szinte csak sportolóval lehet jó páros ?
aug. 4. 17:01
1/5 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb, ha egyszerűen megkérdeznéd a pasit, hogy milyen az időbeosztása, és egy vele való kapcsolat esetén mennyi együttlétre, mennyi jelenlétre (az ő részéről) lehet egyáltalán számítani?
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet így megmondani, rajtuk múlik. Lehet könnyebb, ha mindketten sportolók, de biztos sok olyan jól működő példa van, ahol csak az egyikük az.
3/5 anonim válasza:
Én nem lennék vele. Állandóan azon idegeskednék, hogy mikor marad az aszfalton. De aki bír mellette megmaradni nyugodtan legyen vele.
4/5 anonim válasza:
Volt pár sportoló (hivatásos élsportolók) csajom.
Nem kezdenék újra sportolóval.
- Hajnali 4-kor!!! kelni az edzése miatt.
- Odafigyelni a kajára, így közös étterem kilőve.
- Diéta alatt agresszív és idegbeteg viselkedés.
- Melózni nem tudtak járni, így minimális pénzük volt. De tőlem elfogadni meg nem akarták az anyagi segítséget.
- Évi több hazai, és 1-2 edzőtábor. Kisportolt pasikkal és csajokkal.
- És persze meddig tart egy sport karrier? És hányan érnek a csúcsra?
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon,jártam olimpikon csajjal,soha nem ért rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!