Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csábíthatok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábíthatok el egy komolyabb pasit?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú,de túl komolynak látom!A szépség és a kedvesség úgy látom nem elég!
2010. nov. 5. 13:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a híve annak,hogy én mondjam meg és nem is merném!Azért kérek csábítási praktikákat.Szeretném,ha ő merne kezdeményezni!De ahhoz bátorítás is kell!
2010. nov. 5. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:

"A szépség és a kedvesség úgy látom nem elég!"

Jó, hogy végre valaki rájött erre.

Amúgy a "komolynak látom" dolog elég sok mindent takarhat. Lehet úgy komoly, hogy sokat olvas és okosabb a környezetében lévőknél, ezért kirekesztve érzi magát, mivel nem érdeklik a felszínes baromságok - kocsi, drága cuccok, könnyen kapható ribancok - ami sajnos nagyon jellemző a mai fiatalokra.

Magamból kiindulva úgy is lehet komoly, hogy valamilyen belső problémája van. A zárkózottságával védi meg magát a csalódásoktól és, hogy újra átverjék vagy kihasználják. Mondjuk én már azt is furcsának és szokatlannak tartom, hogy valaki úgymond kedves és normális velem. Nem mindha ez olyan gyakori lenne.

Az ilyen emberek nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem nyílnak meg mások előtt. Úgyhogy vagy nagyon türelmes leszel, vagy keresel valaki mást.

2010. nov. 5. 15:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy ennyi csalódásotok volt,de nem szabad elzárkózni,mert vannak még normális nők akik ugyan ilyen cipőben járnak és félnek ismerkedni!Azt is sajnálom,hogy ezek a "felszínes ribik",ahogy nevezted,léteznek és elveszik a normális pasik önbizalmát és kedvét a nőktől!Azoktól is akik őszinte szerelemmel fordulnának felétek!
2010. nov. 5. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
szia, meg kell találnod a gyenge pontját, nagyon nehéz tudom,de valami biztosan érdekli őt, amiért nagyon odavan, vagy közös témát kell találnod vele.
2010. nov. 5. 18:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó ötlet!Köszi!
2010. nov. 5. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!