Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a férfiak csak szexre hajtanak?
Ha a férfi első 1-2 randin mutatja hogy ott áll az autója/ elmondja hogy xy környéken van lakása/ mindjárt örököl házat/ mennyit keres....
Ezek a jelek hogy csak szexet akar?
Olyan vicces, hogy minden kérdés alatt megcáfolják a nők, hogy NEM ezek az elsődleges prioritások, de akkor is jönnek vergődni a férfiak. Mert nem tudtok szembe nézni azzal, hogy nem a kocsi vagy mittomén minek a hiánya a baj veletek, könnyebb erre mutogatni. Mindenhol leírjátok, hogy jaj hát nők nektek ez kell, nyilván jobban tudjátok, mint akik megcáfolják.
Kérdésre válaszolva: egy pojáca ez a pasi, azt hiszi, hogy majd ezzel fog levenni a lábadról. Nyilván igen, dugni akar.
14. Hogyne. Szóval legyen szuper minden jellemvonása, csak utána legyen autója, háza, vagyona.
Legalább mi férfiak egyszerűbbek vagyunk. Szeresse a szexet, nézzen ki valahogy, legyen életképes, ne egy amőba.
Ha ebből a négyből már kettő megvan, akkor nagy az esély a kapcsolatra. Hogy nektek 20:1-ben kell, azzal meg csak a két nemet szívatjátok. Gyakorlatban meg az szokott lenni, hogy vannak az óriási elvárások a részetekről, beleértve a kőkemény, minimum 18cm-es vastag farkat is, de az életben a hosszas válogatásotok eredménye a gyökér pasi. Innen gratulálok!
Egyszerűen szörnyű ez a sok incel... Hihetetlen, hogy sehova nem írhatom le a véleményem, mert aztán jön legalább egy, aki a frusztrációját akarja kiélni rajtam, ami egyértelműen abból fakad, hogy ő sikertelen a nőknél. Ezért nekem rosszul kellene éreznem magam és azt kellene mondanom, hogy csak a pénz számít, hogy ő jól érezze magát.
Hihetetlen mi van itt. Az ilyenek csak azért léteznek, hogy lehúzzanak minden embert, és még képesek csodálkozni, hogy nem kellenek senkinek...
"igénytelen sz*r alak vagyok"
Te mondtad, legalább nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!