Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek a férfiak csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a férfiak csak szexre hajtanak?

Figyelt kérdés

Ha a férfi első 1-2 randin mutatja hogy ott áll az autója/ elmondja hogy xy környéken van lakása/ mindjárt örököl házat/ mennyit keres....

Ezek a jelek hogy csak szexet akar?

nov. 9. 10:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha neked nem kell ez a férfi , passzold át 😉
nov. 9. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
11. Végre egy egyenes nő! A ronda, sikertelen frusztrált gyk-s női többség meg álmodozzon a pronyó, ronda, csóri árufeltöltőkről, hiszen ők az igazi, érzelmes csodálatos férfiak! 😂
nov. 9. 11:48
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 Köszönöm!
nov. 9. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Olyan vicces, hogy minden kérdés alatt megcáfolják a nők, hogy NEM ezek az elsődleges prioritások, de akkor is jönnek vergődni a férfiak. Mert nem tudtok szembe nézni azzal, hogy nem a kocsi vagy mittomén minek a hiánya a baj veletek, könnyebb erre mutogatni. Mindenhol leírjátok, hogy jaj hát nők nektek ez kell, nyilván jobban tudjátok, mint akik megcáfolják.

Kérdésre válaszolva: egy pojáca ez a pasi, azt hiszi, hogy majd ezzel fog levenni a lábadról. Nyilván igen, dugni akar.

nov. 9. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindenki dugni akar. Csak nem mindenki vallja be.
nov. 9. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

14. Hogyne. Szóval legyen szuper minden jellemvonása, csak utána legyen autója, háza, vagyona.

Legalább mi férfiak egyszerűbbek vagyunk. Szeresse a szexet, nézzen ki valahogy, legyen életképes, ne egy amőba.

Ha ebből a négyből már kettő megvan, akkor nagy az esély a kapcsolatra. Hogy nektek 20:1-ben kell, azzal meg csak a két nemet szívatjátok. Gyakorlatban meg az szokott lenni, hogy vannak az óriási elvárások a részetekről, beleértve a kőkemény, minimum 18cm-es vastag farkat is, de az életben a hosszas válogatásotok eredménye a gyökér pasi. Innen gratulálok!

nov. 9. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

Egyszerűen szörnyű ez a sok incel... Hihetetlen, hogy sehova nem írhatom le a véleményem, mert aztán jön legalább egy, aki a frusztrációját akarja kiélni rajtam, ami egyértelműen abból fakad, hogy ő sikertelen a nőknél. Ezért nekem rosszul kellene éreznem magam és azt kellene mondanom, hogy csak a pénz számít, hogy ő jól érezze magát.

Hihetetlen mi van itt. Az ilyenek csak azért léteznek, hogy lehúzzanak minden embert, és még képesek csodálkozni, hogy nem kellenek senkinek...

nov. 9. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
17. Miből veszed hogy itt mindenki incel, aki felemeli a fejét azon, amikor a férfiakat ekézik, a rongy, semmirekellő nőket meg istenítik? Na meg aztán az t is felejtsük már el, hogy egy kapcsolat mindig csak a férfiak miatt fut zátonyra. Ha ez incelség, akkor 25 év házassággal vállalom hogy incel vagyok. Engem is fogad üres hűtő úgy, hogy 4 napot melóztam végig, 10/9X nemet mondanak a szexre otthon, mosogatok, mosok, főzök, gyereket nevelek férfi létemre. Ja, tudom! Ezt érdemlem, a férfiak ezt érdemlik, biztosan egy igénytelen sz*r alak vagyok. Oké.
nov. 9. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

"igénytelen sz*r alak vagyok"

Te mondtad, legalább nekem nem kell.

nov. 9. 15:35
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Húúú, ez nagyon frappáns válasz volt! :D Köszi, feldobtad a napom, de gondolom fogalmad sincs hogy miért! :D :D :D Tényleg köszi! :D Semmi extra, csak emlékeztetsz valakire, szóval nagyon jókor jöttél. :D Szemüveg, szűrő, világkép, sorsok, ááá, ez ide magas. :)
nov. 9. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!