Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a férfiak csak szexre hajtanak?
Ha a férfi első 1-2 randin mutatja hogy ott áll az autója/ elmondja hogy xy környéken van lakása/ mindjárt örököl házat/ mennyit keres....
Ezek a jelek hogy csak szexet akar?
Na, de kedves hölgyeim :)
Ti mit szoktatok elvárni, kérdezni mindene fórumon ? Legyen lakás, legyen kocsi és jó fizetés. És a férfi anyja messze éljen, ugye.
Akkor mi a gond,ha a férfi elmondja,hogy minden adott ?
Nem tudom, mit akar, de nekem nagyon antipatikus, én is találkoztam ilyennel.
Engem ne az autójával vagy a lakásaval akarjon felszedni. Ez azt jelenti, hogy felszines, a pénzével akar hódítani. Azt feltételezi, hogy én olyan felszines vagyok mint ő (másképp miért mutogatná az anyagi javait??), és még arra is tudok ebből következtetni, hogy más értéke nincs is, amivel el tudna "csábítani". Pl intelligencia. És engem ne vegyen egy kalap alá a felszínes luvnyákkal, én le se sz.rom, hogy van-e autója vagy egyáltalán jogsija.
Nem feltétlenül, simán csak egy balfsz aki nem túl sikeres az ismerkedésben valószínűleg és azt hiszi, hogy villantania kell aztán már kapja is a zöld utat.
Egyébként nyilván tényleg nem árt, ha nem valami lepukkant csöves a randipartner, de aki ezekkel kezdi kérdés nélkül, nem a hobbijairól, gondolatairól beszél és kérdez, azt nem tudnám komolyan venni, egyből lejönne, hogy abszolút nem ért a kapcsolatokhoz és még komplexusai is vannak és engem meg valami anyagias libának néz, nem pedig egy egyenrangú embernek.
Az igazi csajmágnes az, aki csóró, lusta, munkanélküli, iskolázatlan. A gyk logika az, hogy akinek van lakása, autója, pénze, az mind felszínes.
A jó nő +30kg zsír, kínai piacos ruhák, pénztáros egy abc-ben.
Gyk. színvonal. Aztán mi van azzal a feminista zászlóval, hogy a nők ma már bárki el dughatnak bármikor, a legjobb az első randi, mert akkor ott már csekkolható az alkarnyi dákó, a spermazuhany, meg hogy bírja-e a 3-4 menetet.
Most tényleg, miről beszéltek? 50-es 3 gyerekes családanyák álma a menő 30 éves pasi 22/6-os kaliberrel, itt meg megy a rinya hogy a pasi szexet akar?
Ha meg csak udvarolna klasszikus módon, pont ti nézitek impotensnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!