Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy 26 éves srác és egy 18 éves lány között?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, ugyan még nem hívtam randira de szerintem igent mondana. Rólam még annyit kell tudni hogy nem volt még barátnőm.
26/f
nov. 9. 08:15
2/10 anonim válasza:
És mit akarsz ettől a 18 éves lánytól?
3/10 anonim válasza:
Ha egy agyi szinten vannak akkor biztosan kijönnek.
4/10 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mit akarok, ezért lenne érdemes randizni hogy kiderüljön működhet-e a dolog. Amúgy szívesen szexelnék vele.
nov. 9. 13:31
5/10 anonim válasza:
Ki hitte volna… Szegény lány, remélem van esze.
6/10 anonim válasza:
Inkább hagyd a lányt. Már látszik mire mész.
7/10 A kérdező kommentje:
🤣🤣
Fogadom hogy neki nagyobb a bodycoutja mint nekem. Amúgy se ír vissza szóval off.
nov. 9. 17:48
8/10 anonim válasza:
Ha ilyen véleménnyel vagy erről a lányról, akkor ne kezdj el vele foglalkozni, csak akkor, ha komoly kapcsolatnak gondolod. De működhet, ha a lány elég érett gondolkodású, már érett az anyaságra például.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolom róla hogy könnyűvérű lenne. Csak nekem kb. 2 partnerem volt egész életbe és azok csak prostik voltak. Ennél a szintnél csak többet ért el mint én.
nov. 10. 17:46
10/10 anonim válasza:
Ha a kapcsolatot a nemes értelmében értjük, és nem úgy, hogy "hát nekem ammán jó, ha meg tudom párszor kettyinteni", akkor abban az esetben igen, ha a lány a korához képest érettebb (és tényleg az, nemcsak úgy gondolja)... nekem pl. volt olyan 18 éves osztálytársam anno, aki színészkedett, és így már több éve pl. nyaranta járta az országot, eltartotta magát (mert mellette vállalt diákmunkát), vezetett magára háztartást. Az ilyen szellemileg, érettségileg is partnere tud lenni egy huszonéves srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!