Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándul belőlem, ha "odakakáltam az orra alá"?
Figyelt kérdés
Tök rosszul érzem most magam emiatt. De nem volt más választásom, nála kellett elmennem wc-re.
Félek emiatt nem tart annyira vonzónak.
22/n
ma 00:41
11/14 anonim válasza:
Én egyszer régen annyira beteg voltam, hogy miután szénné f.stam a wc-t, annyi erőm maradt, hogy úgy ahogy voltam bemásztam az ágyig, az akkori férjem segített. Aztán takarított utánam 🤷🏻♀️
Mondjuk én meg a telibe hányt gönceiből hámoztam ki egyszer.
Ez ilyen…
12/14 anonim válasza:
Valszeg ki, tinikent en is igy voltam, ma mar a felesegem beszarik mellem amikor tusolok...
13/14 anonim válasza:
Nekem pl onnan jönnek az ilyes fajta gondjaim és stresszelek rajta hogy a középsuliba cikinek tartották ha valaki elment nagy wc-re. Nyilván nekem feszt menni kellett és utána folyamat szekáltak miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!