Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándul belőlem, ha "odakak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándul belőlem, ha "odakakáltam az orra alá"?

Figyelt kérdés

Tök rosszul érzem most magam emiatt. De nem volt más választásom, nála kellett elmennem wc-re.

Félek emiatt nem tart annyira vonzónak.

22/n

ma 00:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És? Hallotta vagy szagolta?
ma 00:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Is-is.
ma 00:44
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Megértem az aggodalmad 😏

Figyelj, egy idő után már nem lesz ciki az ilyesmi. Ha meg ezért szakít, hidd el jobban is jársz.

ma 00:47
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Borzasztó kínos és ciki hogy ki lett engedve aminek ki kellett jönnie. Valóban jobb lenne ha ileusod lenne vagy sztómazsákod.
ma 00:55
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Szakítani nem emiatt fog, én pl nem nagyon érteném meg, egy nő miért eszik f.sató ételeket, amikor én sem eszem. Pláne előtte, mielőtt mennék randizni...
ma 00:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha fent voltál a lakásán, akkor már nyilván nem első randi. Férfiként el nem tudom képzelni, hogy valaki emiatt szakítson. Ezek normális élettani folyamatok.
ma 01:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én esküszöm soha, semennyire nem bírom megérteni, hogy honnan jönnek ezek a kérdések? Szüleitek csesztetett titeket, hogy csak otthon szabad kakilni, vagy mi?

Tényleg nem értem, hát ahol rám jön az inger, ott nagyvécézek, és ez teljesen természetes. Nekem ez nem egy fél órás procedúra, a szag ellen van illatosító (jobb helyeken), a pukizást igen, megpróbálom elkerülni, de nekem nem a default kakilás kelléke.

Azt se értem, hogy mi az, hogy "fsatós étel", én napi 3x nagyvécézek és ez egészséges, bár hallottam olyat is hogy van aki csak heti 1-2x, azt nem tudom, hogy csinálja, fél liter vizet iszik csak egy nap? Vagy én nem értem... de nálam ez nem egy olyan dolog, ami timetable alapján működik.

ma 01:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, hagyjál már... nem szarik mindenki?
ma 01:57
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Hallotta és szagolta is?

Miért? Fosnod kellett, rotyogtattál és kihallatszott a WC-ből? Lehetett érezni a szagot utána, mert nem volt a WC-ben illatosító? Hát, akkor ez elég ciki, de nyugi, emiatt nem fog lerázni, de az tuti, hogy élete végéig emlékezni fog emiatt erre a randira.

ma 02:13
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Hát még ha látta volna!!! :D:D:D
ma 02:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!