Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándul belőlem, ha "odakakáltam az orra alá"?
Tök rosszul érzem most magam emiatt. De nem volt más választásom, nála kellett elmennem wc-re.
Félek emiatt nem tart annyira vonzónak.
22/n
Megértem az aggodalmad 😏
Figyelj, egy idő után már nem lesz ciki az ilyesmi. Ha meg ezért szakít, hidd el jobban is jársz.
Én esküszöm soha, semennyire nem bírom megérteni, hogy honnan jönnek ezek a kérdések? Szüleitek csesztetett titeket, hogy csak otthon szabad kakilni, vagy mi?
Tényleg nem értem, hát ahol rám jön az inger, ott nagyvécézek, és ez teljesen természetes. Nekem ez nem egy fél órás procedúra, a szag ellen van illatosító (jobb helyeken), a pukizást igen, megpróbálom elkerülni, de nekem nem a default kakilás kelléke.
Azt se értem, hogy mi az, hogy "fsatós étel", én napi 3x nagyvécézek és ez egészséges, bár hallottam olyat is hogy van aki csak heti 1-2x, azt nem tudom, hogy csinálja, fél liter vizet iszik csak egy nap? Vagy én nem értem... de nálam ez nem egy olyan dolog, ami timetable alapján működik.
Hallotta és szagolta is?
Miért? Fosnod kellett, rotyogtattál és kihallatszott a WC-ből? Lehetett érezni a szagot utána, mert nem volt a WC-ben illatosító? Hát, akkor ez elég ciki, de nyugi, emiatt nem fog lerázni, de az tuti, hogy élete végéig emlékezni fog emiatt erre a randira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!