Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy olyan fiuval akinek elsőre nem jöttetek be hanem csak 2-3 talira tetszettetek meg neki?
Lehet később belőle gond a kapcsolatunkban hogy nem tetszettem neki elsőre és nem vagyok az ideálja?
3 tali után párnapra ra megkérdezte lennék-e a barátnöje. De nehezen hiszem már el neki ezek után h szépnek lát.
Félek ha el mullik a rózsaszínköd akkor nem lát majd szépnek.
10-es Én is pont ettől félek hogy ha elmullik a rózsaszinköd akkor ugyan ugy fog látni mint előtte mert egy idő utan ugye az elmullik.
Egyébként ö is egy rendes fiu normálisabb fajta ami ritka manapság.
Amugy neten ismertük meg egymást barátként taliztunk elsőre akkor nem tetszettem neki. Harmadik tali volt amikor kezdett megváltozni a viselkedése felém azt mondta akkor lett belém szerelmes.
Én bele szerettem de mivel elsőre nem tetszettem neki igy nehéz elhinnem hogy szépnek lát hiába dicsért meg azóta. Főleg hogy első tali után azt írta szerinte nem tudna engem ugy szeretni...
Meg nem is szeretném hogy más tudjon erről mert azért rosszul esik szóval ha ez hosszútávu lesz remelém kettönk közt marad.
Valaki írta hogy gyerekesnek találja ezt az ideál dolgot én is igy vagyok ezzel nincs nálam olyan hogy ilyen tipus jöhet csak szóba nem ez alapján leszek szerelmes.
De ugy látszik nála ez másképp van neki van gyengéje legalabbis igy fogalmazott
Jesszus ezek a válaszok....
Figyi.
Mikor még nem volt net szerinted hogyan ismerkedtek?
Első látásra azonnal barát és barátnő lettek? Hát nem!
Szép lassan megismerték egymást, nem csak külsőleg, mert az az első pont, de utána jön a belső.
Ha az nem passzol, lehet nekem bármilyen jó benyomásom az első randin, akkor sem fog később működni a dolog.
Nem hinném hogy ezt pont a "ha nincs ló, jó a szamár is" dologhoz kéne hasonlítani.
Nem így működnek az emberek.
Ahhoz hogy igazi vonzalom épüljön ki, idő kell.
Szóval hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!