Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy olyan fiuval akinek elsőre
nem jöttetek be hanem csak 2-3 talira tetszettetek meg
neki?
Figyelt kérdés
Lehet később belőle gond a kapcsolatunkban hogy nem tetszettem neki elsőre és nem vagyok az ideálja?
3 tali után párnapra ra megkérdezte lennék-e a barátnöje. De nehezen hiszem már el neki ezek után h szépnek lát.
Félek ha el mullik a rózsaszínköd akkor nem lát majd szépnek.
Nem. Nincs kedvem valakinek a “hát ha ez akadt, jó lesz ez is” csaja lenni.
nov. 5. 21:17
2/15 anonim válasza:
Nem.
És lesz belőle gond.
nov. 5. 22:11
3/15 anonim válasza:
Nem szeretek tartalék lenni. Tudjon már dönteni akar-e vagy sem, nehogy már én legyek utána hálás neki mert hajlandó volt "leereszkedni". Ha nem érzed rajta már az első randin, hogy megvan a "match" a kémia, akkor nem volt értelme a 2. találkozónak.
nov. 5. 22:19
4/15 anonim válasza:
Nekem eleve olyan gyerekes/tinis ez az "ideál" dolog.
Viszont ha többször is akar velem találkozni valaki, akkor valószínűleg tetszem neki, tehát ezzel szerintem semmi gond nincs.
nov. 5. 22:23
5/15 anonim válasza:
Nekem ez dedó, szóval nem.
nov. 5. 22:38
6/15 anonim válasza:
A férfiak nem 3 másodperc alatt döntik el, hogy akarnak-e valamit egy nőtől.
nov. 5. 22:44
7/15 anonim válasza:
Harom eve vagyunk egyutt a parommal. Nekem sem volt az idealom, jol nezett ki, de nem volt az a nagy bumm. 2-3.randin kapcsolt be. Es nem, nem azert jottunk ossze, mert nem volt mas, hanem mert beleszerettem.
nov. 6. 06:21
8/15 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt mi baj lehet belőle?
nov. 6. 07:50
9/15 anonim válasza:
7-es vagyok.
Attol, hogy nem vagy az idealja, tetszhetsz neki. Ha azt mondta, hogy nem tetszel neki, az valoszinuleg nem fog valtozni. Az idealok viszont valtoznak/hatnak idovel.
Nekem a nagyon magas, barna haju, barna szemu ferfiak tetszettek, ellenben a parom kevesbe magas, szoke haju es kek szemu. Bar eleinte nem volt az esetem/idealom, vonzonak talaltam es miota egyutt vagyunk, mar sokkal jobban felkelti az utcan is a figyelmem egy szoke haj, ez lett az ideal.
nov. 6. 07:58
10/15 anonim válasza:
Nem. Ebből lesz az, hogy jön egy olyan nő, aki elsőre "wow", és szinte azonnal dob érte. Ilyen sztorit hallgattam végig tegnap egy olyan pasitól, aki pedig alapvetően egy normálisabb, értelmesebb, komolyabb fajta, nem a tipikus agyatlan farokvezérelt ösztönlény. Annyi csak a különbség, hogy ez a kategória nem rögtön repít, hanem előtte egy kicsit hezitál, de végül nem fogja kihagyni "wow"-t, mert nagyon erősen vonzza, és úgy érzi, egész életében bánná... Légy észnél, ne szívasd magad, neked fog fájni! Ez a pasi végül két szék közül a pad alá esett, mert "wow" átverte és dobta, és most egy kicsit rossz neki, de elmondása szerint "nem wow" azóta is jobban szenved, és el is hiszem, nagy pofáraesés volt ez neki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!