Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan nektek hogy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan nektek hogy inkább egyedül maradtatok, nem akartatok kapcsolatot? Pl mert sokat csalódtatok. Meg akkor nincsenek "kötelezettségek", felesleges viták, magyarázkodások, szabad az ember. Mit gondoltok erről az egészről?

Figyelt kérdés
nov. 2. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

jaja, eleinte rohadtul akartam párkapcsolatot de sose jött össze... aztán úgy voltam vele hogy akkor xarok bele, és magam felé fordultam. Azóta egy szabadnapom olyan hogy felkelek 10-11 kor mert előtte egész hajnalban gameltem, bedobok 2 szendvicset felülök a motoromra és huligánkodok az utakon egész nap, délután hazajövök, kajálok youtubeozok, aztán haverokkal gamelés és szunya hajnalban, majd repeat :DDD ja 31 vagyok. Nincs sárkány nő aki ugasson mit csináljak meg mit javítsak meg meg hova menjünk el.... nincs hülye gyerke hogy nyaggasson, ja és minden pénzem magamra baxhatom el.

Hagyok magam után lábnyomot ha meghalok? Nem. Érdekel? nem :D Élvezzük ezt a qrva életet amíg lehet, mert kitudja meddig tart, és majd ha a halálos ágyadon kell elszámolni magaddal akkor ne érezd úgy hogy nem éltél teljes életet.

tegnapelőtt 02:11
 12/13 anonim ***** válasza:
11: És miből élsz?
tegnapelőtt 02:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Amikor félsz bele kezdeni is, mert ki kell adni magad és nem adod ki amiért már sokat sírtál régen. Amikor előlre tudod, hogy mindíg ugyan az a vége. Inkább haverokkal éjjelig brancsolni és pár óra alvás után elég a munka amiben teljes vagy.
tegnapelőtt 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!