Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy egy nő majd leadja a szintet nehogy egyedül maradjon?
Persze, mert ha éppen szingli, az azt is jelenti, hogy soha nem kellett senkinek, a gyereket meg a gólya hozza. Idióta. 😂
Válogatni válogathatsz, csak nem mindegy kik közül.
Ha az a kérdés, hogy egy 40+-os nő talál-e olyat aki megb.szná, akkor nyilván válogathatsz, meg még olyat is találsz aki jól is néz ki. De haza már nem vinne egyik sem.
"Válogatni válogathatsz, csak nem mindegy kik közül."
Ez minden nőre igaz. A kínálat meg tele selejttel.
Az anyaság a mai világban szégyen.
Ha eldobnád vagy beadnád intezetbe egybol vonzó lennél. Ahogy a családelhagyó apákat se szidják, kizárolag mindig a nőket csak, aki kitart es egyedül is viszi a hátán az egészet és az utolsóit is beleadja. Az a gány meg a szenny ezeknek. Az anyák.
8, naaa ez azért nem igaz.
Nőként nem tudsz jót csinálni.
Ha gyereket szülsz, el vagy használva. Ha örökbe adod, érzéketlen vagy, a fasz fontosabb. Ha fiatalon szülsz, éretlen vagy. Ha középkorúan, felelőtlen. Ha nem akarsz gyereket, önző.
Bármit csinálsz, kapsz egy bélyeget.
Nem írtam, hogy nekem van gyerekem, csak azt, hogy elmúltam 40.
3: először én is azt gondoltam, hogy ez náluk ilyen vágy vezérelt gondolkodás, hátha legalább az ilyen nők szóba állnak velük. De kezdem azt hinni, hogy ez inkább valami zsigeri gyűlölet a nők irányába. Különösen a 40 pluszos vagy gyerekes nők felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!