Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig amikor látok egy jó csajt valahol egyedül (például teremben) és azt gondolom szingli, nemsokára mindig megjelenik egy csávó aki állgigantizmusban szenved, odamegy hozzá, és lekapja a csajt?
Amúgy általában a csajok nagyon ritkán vannak egyedül. (főleg buliban)
Ha épp egyedül vannak, akkor épp várnak valakire.
Minap buliban láttam egy egyedüli milfet, jól le is itta magát, és jó páran bepróbálkoztak nála, annyira könnyű esetnek tűnt sokaknak. Na az ilyen a ritka eset, ilyenkor tényleg azért van egyedül, hogy valaki közelítse már meg.
6-os, ha a kérdező a "teremben" részt úgy értette, ahogy te írtad, hogy EDZŐteremben, akkor igazad van, mivel edzőteremben tényleg nem jellemző, hogy társaságban szoktak járni. Ott teljesen más a szitu... nyilván.
A kommentemből lejöhetett volna, hogy én nem edzésre gondoltam.
Bár lehet én értettem félre a kérdező "terem" kérdését... azt hittem, minthogy belépni valamilyen terembe, bár, kocsma termébe stb
Ha tényleg edzőterem, akkor igazad van :) (ettől függetlenül, amit leírtam - edzőterem kivételével - valós dolog; buli helyekre nagyon ritka, hogy egy nő egyedül megy. )
Jaa, szerintem a “teremben” kifejezést senki nem használja a kocsmára vagy bulira :D Én ilyen kontextusban még nem hallottam soha. Csak edzőteremre értve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!