Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha chad vagy azt biztosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha chad vagy azt biztosan tudod? Az emberek reakciójából?

Figyelt kérdés

[link]

Analóg módon azt is tudod ha incel vagy, az emberek reakciójából az utcán?

tegnap 14:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Melyik vagy, válassz.

3 kategória van, aki elhiszi, hogy amit online lát, az igaz és szentírás.

1. nagyon öreg (már akkor is öreg volt, mikor bejött a yt, és nem foglalkozott vele, amit a tévében mondanak, az úgy van)

2. nagyon fiatal (akik abba születtek, hogy alap a tiktok, és nem mentek végig azon, hogy ne küldj pénzt a nigériai hercegnek, és bárki bárki másnak hazudhatja magát online)

3. nagyon ostoba (sima alacsony iq emberke, vagy pincelakó, akinek a való élethez semmi köze, ezért elhisz mindent, ami az interneten van)

tegnap 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Az én olvasatomban az a Chad, aki jóképű és vonzó ugyan a nők számára, de leszarja és csinálja amit kell, nem dicsekszik a haverjainak, hogy "Olga leszopott ám tegnap kispofám!" meg ilyesmi. Nekem Gary Cooper vagy Clint Eastwood például tipikus Chad (legalábbis a filmjeikben).
tegnap 15:47
 13/21 A kérdező kommentje:

12

A chad az csakis külső alapján chad. Ugyanis ha a külsőd chad akkor olyan szintű és mennyiségű érdeklődést fogsz kapni a legjobb nőktől és hangadó partiarc férfiaktól, hogy acélbiztos önbizalmad lesz és valóban megdugni vagy lecumiztatni egy kolléganőt vagy random csajt a buliban olyan közönséges esemény lesz mint reggel leülni a klotyóra. Semmi extra. Így nyilván nem is fogsz dicsekedni, mivel az aktusaid többségére már nem is emlékszel.

tegnap 15:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ki dönti el, ki a chad? Számtalan chadnek mondott pasira rá se néznék, mert annyira nem jön be, hogy csak na!
tegnap 15:54
 15/21 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. De pont ez a lényeg az egészben, hogy ezek a Chadek leszarják, hogy van-e nőjük vagy nincs. Nem tudom megfigyelted-e de kb. 99%-ban az a férfi a legsikeresebb a nőknél, aki szarik bele az egészbe, sztoikusan áll hozzá az élethez. Ha van nője? Oké, nagy ügy. Ha nincsen nője? Oké, hova szarjak? Ez a lényeg szerintem, hogy nem csak színlelik, hogy nem érdekli őket, hanem tényleg nem érdekli őket.
tegnap 16:02
 16/21 A kérdező kommentje:

15

Igen de az a magatartás csakis azért alakulhat ki mert 13-14 éves koruk óta már bőven volt nőjük és 20-22 éves korra már meg is csömöröltek. Míg a normiek nagy része 22-25 éves korban veszíti el, a többi meg 30 éves koráig incel, jópáran még afelett is.

tegnap 16:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül, mert ha önbizalomhiányod van, félsz az emberektől, akkor könnyen előfordul, hogy bár sok ellenkező neműnek tetszel, de soha nem derül ki. Ilyenkor simán gondolhatod, hogy nem tetszel senkinek, pedig nem igaz.

Szerintem nagyon ritka, hogy valaki kizárólag külsőleg ne tetszen senkinek, inkább csak nem egyeznek az elvárások.

tegnap 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:

#16 13-14 GYEREKnek még nincs bőven nőjük!

Max. roma családban, de ott se bőven, hanem egy.

tegnap 16:17
 19/21 anonim ***** válasza:
#15 Valaki annak is örül 25 évesen, hogy lyuk van a seggén és van mit ennie, annyira szegény családba született vagy éppen meghaltak a szülei. Egy ilyen embernek nagyon nem az a legfontosabb, hogy baßni tudjon egyfolytában.
tegnap 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:

#11 szerintem a kérdező a 3. pont. Amúgy vicces, mert ő is az a kategória lehet, aki meglát egy AI fotót egy hatujjú tehénfejű öregasszonyról, aki karfiolból farag kutyaszobrokat, és azt hiszi, az valóság.

Vannak ilyen vicces csoportok a fészen amúgy, a kérdezőt is be lehetne rakni oda mint palimadarat.

tegnap 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!