Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja hogy ki az exe?
Lehet, hogy valami cölöb :-)
okt. 31. 11:10
12/22 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy, továbbra se árulja el, és értelmes választ azóta se tud írni hogy miért titkolja. Nyilván így még kiváncsibb lettem hogy titkolja, de nem faggatom.
#11 vagyok
Azért még légy türelmes, mert nagyon az elején azért nem beszélünk exekről.
okt. 31. 13:56
14/22 A kérdező kommentje:
Ő hozta fel, nekem meg se fordult volna a fejemben.
Ja.. csak úgy értettem, hogy rákérdeztél, ki az? Ez úgy... érted... nem mindegy, ki az...
okt. 31. 14:17
16/22 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem kérdeztem csak úgy rá. Ő hozta fel a múltat, ezzel együtt az exeket. Nekem nincs ebben semmi ha valaki rákérdez, így amit kérdezett ezzel kapcsolatban válaszoltam is neki. Én nem kérdeztem az ő exeiről egyáltalán semmit (feltett kérdést leszámítva), mert igazából nem érdekel melyikkel mi volt. Nem azért tettem fel a kérdést, mert felakarom keresni vagy mit tudom én, csak arra voltam kiváncsi külsőleg mi az este, hogy néz ki a csaj. Mielőtt valaki belekötne, azért érdekelt mert neki nincs esete, állítólag.
#16 Ja értem. Lehet, kellemetlen neki, és majd beszél róla később.
okt. 31. 15:45
Így, hogy leírod, így az ugrott be még, hogy azért (sem?) akarja elmondani, mert ha megkeresed FB-n vagy Instán, akkor nagyon csalódsz vagy rosszul fogod érezni magad, hogy mittudomén, a te szöges ellentéted, vagy nagyobb a melle, sűrűbb a haja, egyenesebb az orra, stb, szóval érted, látja a köztetek lévő különbséget külsőre az ex javára, és nem szeretné, hogy emiatt elbizonytalanodj, mert nyilván úgy van vele, hogy ez mellékes, nem emiatt volt vele sem, csak hát na, ismerjük a nőket, a bolhából is képesek elefántot csinálni. Vagy csak ribis a csaj, és nem akarja, hogy te is olyan legyél, mondván, hogy neki biztos ez tetszik vagy valami, érted.
okt. 31. 15:47
Az érdekelt, hogy jobb nő mint te? Vagy gyengébb eresztés és akkor e szerint belövöd nála a pozíciódat... 👍
Annyira tipikus.
okt. 31. 15:48
20/22 A kérdező kommentje:
#18 Tudja hogy nem vagyok önbizalomhiányos, (és ezt ne úgy értsd hogy a világ legszebb nőjének hiszem magam), csak tisztában vagyok az adottságaimmal. Másrészt szerintem ő is, mert elég sokszor hangoztatja azt, hogy nem érti hogy állok vele szóba, mert a hozzám hasonló kaliberű nők levegőnek nézik. Viszont okosat írtál, mert megfordítva a dolgot már elképzelhetőbbnek találnám, bár tudja hogy nem vagyok ez a másokat lenézős, gúnyolódós ember, szóval passz. Köszi neked is a választ!
#19 Látom a szövegértelmezés nem erősséged. Egy szóval se írtam olyat, hogy magamhoz hasonlítanám. Azért lettem volna kiváncsi a csajra, mert állítása szerint neki nincs nők terén zsánere, így másodjára remélem sikerült megfognod a lényeget.
További kérdések: