Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért titkolja hogy ki az exe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolja hogy ki az exe?

Figyelt kérdés
Alakuló a dolog, beszélgetés közben feljött a szó az exekről. Mikor rákérdeztem hogy ki az exe, istenért se akarta elmondani. Szimplán csak kiváncsi voltam hogy néz ki a lány.. Szerintetek ez miért van egy fiúnál? Tartaná még vele a kapcsolatot titokban?

okt. 31. 01:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Vagy csak szégyelli. Sajnos nekem is van olyan exem, akit nem szívesen "reklámoznék".
okt. 31. 02:04
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Lehet fél, hogy felkeresnéd s olyat tudnál meg, amit nem akar.
okt. 31. 02:04
 3/22 A kérdező kommentje:
Erre a 2 opcióra gondoltam én is, bár ha a megérzésemre hallgatok akkor az első válaszolóval értek egyet.
okt. 31. 02:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a gyors választ!
okt. 31. 02:08
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Miért érdekel? Semmi közöd hozzá! Nekem is van exem, akit senkinek nem adom ki. Sok évig voltunk, szép évek voltak. Már rég vége. De arról az időszakról senki ne kérdezzen és ne akarja tudni, hogy ki volt, mert nincs hozzá köze. És nem azért mert szégyellném vagy mert olyat tudhat rólam, amit nem akarom, hogy elmindjon. Hanem mert csak nem..ennyi.
okt. 31. 03:29
 6/22 anonim ***** válasza:
62%
Engem nőként zavarna ha vki az exeimről faggatna, nem egy jó pont.
okt. 31. 06:13
 7/22 anonim ***** válasza:
59%
Lehet korainak érezte a témát még. Hagyd.
okt. 31. 07:07
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Vagy fél tőle, hogy ismered, aztán nem akarja, hogy egymás között kibeszéljétek. Alakuló kapcsolat, ő sem tudhatja még, mire számíthat tőled, ahogyan te sem.
okt. 31. 08:21
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
Jaj hagyjuk már. Nekem is volt ilyen és később kiderült, hogy azért nem árulta el ki az ex, mert még mindig oda volt érte és futott utána mint egy pincsikutya. Egyet csettintett az ex és már is ugrott neki. Ez csak ennyi. Felejtsd el. Nincs még túl az exen
okt. 31. 08:21
 10/22 anonim ***** válasza:
66%

Én a #1 valaszolóval érték egyet

Van exem akit tönkretett az élet. Autóbalesetet szenvedett a családjával a szakításunk után 2 évvel. Egyedül ő élete túl, szülei, öccse és a kutyája is életüket vesztették.

Utána egyszerűen befordult, és sajnos megbolondult.

Nem harag miatt történt a szakítás, és pont emiatt azóta többször is felkerestem, hogy hátha tudok segíteni rajta.

Otthonban van, nem lehet egyedül hagyni, és legalább abban az 1 órában amikor ott vagyok vele azt mondják az ápoló, hogy boldog, pedig kb havi 1x megyek de van hogy annyiszor sem mert külföldön dolgozom.

Nem szívesen beszélnék róla egyből egy friss kapcsolat elején. Utána nyílván, hisz még tartom vele a "kapcsolatot" bár ő nagyon meg sem ismer pedig még csak 26 éves

okt. 31. 09:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!