Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emiatt gonosz vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit kedvelek de csak barátilag.

Kb hetente beszélünk. Nem akarok tőle semmit csak barátilag érdeklődök felőle mert hiányzik h beszélgessek emberekkel. Egyszer sem flörtöltem.

Ő se adott még jeleket rá h bejönnék neki. Egyszer összefutottunk. Az is inkább baráti jellegű találkozó volt. Nem tudom hogy ezt most hogyan tisztázzam le vele. Gondoltam H majd talán ha legközelebb megkérdezi H akarok e találkozni akkor mondom neki h igen de csak barátilag. Eddig nem tisztáztuk le

okt. 30. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem gonoszság, de jó lenne mihamarabb tisztázni, mert lehet ő nem így érez.
okt. 30. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő se adott még jeleket rá h bejönnék neki.

Akkor aggodalomra semmi ok. Nem akar tőled semmit.

okt. 30. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mitol is lenne ez több? Ez szerintem tiszta így is.
okt. 30. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Gonosz dolog-e a barátság?
okt. 30. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebben semmi gonosz nincs. Főleg hogy ő se mondta hogy többet akarna. De ugy tiszta ha ezt meg is mondod
okt. 30. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt se tudod mit jelentenek a szavak. Miért nem a tini oldalra irkáltok ilyesmiket?
okt. 30. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:

akarok e találkozni akkor mondom neki h igen de csak barátilag.

Na én ezt mondtam. Találkoztunk csomot, idot toltottink egyutt nagyon jo elet volt. Tobb honap. Aztan gyanus volt h tobbet akar. Egyszerre akartunk beyzelni egymassal. En azt hogy tovabbra is baratsag, o kapcsolatot akart.

Tanulsag: nincs olyan hogy csak baratilag. Nagy esellyel beled van esve

okt. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!