Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikortól számítsz valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számítsz valamit kapcsolatnak? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Akár tettek, akár randi db szám, akár együtt töltött idő mennyiség, bármi. Arra vagyok kíváncsi hogy mikortól tekintetted magad párkapcsolatban lévő embernek
okt. 30. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Kimondjuk hogy ez egy párkapcsolat.
okt. 30. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Nekem kell az, hogy stabil legyen. Hogy már nem a randi fázisban van, rendszeresen és viszonylag gyakran töltünk időt együtt, felvállaljuk a másikat... és ha értem ezt, akkor meg valahogyan megbeszélem ezt a másikkal, hogy ő is úgy gondolja-e... és akkor az egy párkapcsolat nekem.
okt. 30. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Párkapcsolat: minden nap beszélünk, heti többször találkozunk és együtt alszunk, utcán fogjuk egymás kezét/adunk csókot, magyarul nem próbál titkolni vagy érzelmileg távolságot tartani, egymással tervezünk, bemutatják egymást a barátoknak, családnak stb.

Ami nem ilyen, azt nem veszem járásnak és letisztázom vele, hogy most akkor mit akar.

okt. 30. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Rokonok, ismerősök előtt felvállaljátok magatokat, mint egy pár. És azért nem két hete ismeritek egymást, kell hozzá némi idő.

Egyébként ezen így soha nem gondolkozdtam, és soha nem lehet explicit kijelentve, hogy egy pár vagyunk. Eygszerűen tudtuk.

okt. 30. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Soha semmitől, és midig mindentől! De lényeg, hogy sehonnan ne tanuld, és senkire ne hallgassa semmiben, szüless úgy hogy tudsz mindent, vagy halj meg bután!
okt. 30. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Érezni kell.
okt. 30. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Érzések és abból kifolyólag tettek és szavak. Mert hiába mondja, hogy szeret ha nem mutatja ki. Vagy hiába mutatja ki ha nem mondja.
okt. 30. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Érezni kell. Én nem kérdezek rá, vagy tudod, vagy nem. De amúgy kb azonnal tudtam, mert átjártam hozzá majdnem minden nap és mentünk programozni meg a barátinak is bemutatott.
okt. 30. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Megbeszéltük mindketten, hogy komoly kapcsolatot keresünk. Többször találkoztunk, csókolóztunk, együtt aludtunk, így számomra egyértelmű volt, hogy komoly kapcsolatban vagyunk.
okt. 30. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem onnantol, hogy ki van mondva. Kell, hogy szavakkal is felvallaljon a masik, ne csak tettekkel.
okt. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!