Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randizás mikortól kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randizás mikortól kapcsolat?

Figyelt kérdés
25-30 évew korosztály
2022. jún. 3. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikortól annak nevezitek. Ha mindketten úgy érzitek, hogy többre vágytok a randizgatásnál. Megbeszélés kérdése.
2022. jún. 3. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kb. a 4-5. randitól, ha megvolt az első csók. Szex után már mindenképpen.

De persze ki hogy érzi. Nekem volt olyan fiúm, hogy 2 hónapja együtt voltunk, megvolt a szex is, aztán megtudtam, hogy másokkal is találkozgat. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy nem ígért nekem semmit. Szép. Nyilván szerződést nem írunk. Szóval vannak azért ilyenek is sajnos.

2022. jún. 3. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ötödik randitól, akkor volt első szex.
2022. jún. 3. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
26%
Az első randi ha sikeres onnantól kapcsolat. De nyilván ehhez agy is kell. A többségnek meg nincs!
2022. jún. 3. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!