Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők semmiképp sem tudják eltitkolni ha chadet látnak? Mind elkezd furán viselkedni a jelenlétükben?
okt. 28. 09:05
1/25 anonim válasza:
Minden barmot megnéznek, aki úgy közlekedik, hogy föllöki az embereket.
2/25 anonim válasza:
Nick Carterre hasonlít, fiatalkoromból 😅. Megnéztem volna szívesen, magas, jóképű, sportos.
3/25 anonim válasza:
Nem unjátok még? Ez egyértelműen egy megrendezett videó. A srác tényleg Nick Carterre hasonlít, biztos bejön a tinik egy részének, de én speciel 30-as nő vagyok, kicsit sem az esetem. Kislányként megnéztem volna:-)
4/25 anonim válasza:
Ez pontosan így van: Csillogó szemekkel cincogó hangon hisztériás őrjöngésbe kezdenek, sőt! Ha többen vannak egymást hergelik a fangörcsre és kórusban sipákolnak. A bugyijuk pedig át van ázva, természetesen. - a bugyuta játékokban meg a férfiakat célzó animékben.
A valóságban meg azt se tudják mi az a chad és úgy mennek el mellette hogy észre se veszik.
5/25 A kérdező kommentje:
A video alapján bizony nem túl nehéz egy chadnek magabiztosságra szert tennie. Gyakorlatilag csorgatják rá a nyálukat, megbotolnak, belemennek másokba stb.
okt. 28. 10:00
6/25 anonim válasza:
Ez a nagyra nőtt szép legény szerinted Chad? És hol vannak a nők? Ki őrült meg? Ki sikongatott? Hát persze, hogy utat adtak neki, mert látták, hogy jön, és valahogy mindenkinek el kell férnie az utcán.
7/25 anonim válasza:
Én nem viselkedek furán csak nem tudok nem oda nézni.
De nektek férfiként gondolom ismerős érzés.
8/25 anonim válasza:
Neked kérdező nem ismerős a helyzet?
Amikor valami csinos nőt meglátsz még az állad is leesik.
9/25 anonim válasza:
#8 a kérdező meleg mint a vasaló, a nagydarab pasikra veri a nyálát meg egyéb dolgait...
10/25 anonim válasza:
Hát gondoltam.
Azért foglalatoskodik ilyen sokat a helyes pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!