Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy a megismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a megismert külföldi srâc ragaszkodik ahoz, hogy én utazzak ki először hozzá külföldre?

Figyelt kérdés

Netes ismeretség, ő írt rám először, ő akart megismerni engem.

Nagyon sokat beszélgetünk videóhívással is, amikor arra kerül a téma, hogy akkor találkozzunk, mindig az a vége, hogy akkor én menjek ki hozzá (Spanyolország).

Nekem viszont ez fura, férfiként megtehetné az első lépést ő, arról nem is beszélve, hogy még csak arról sincs szó, hogy fizetné legalább a jegyek felét vagy valami.

Az elöző kapcsolataimban hajlamos voltam arra, hogy teljesen feladtam önmagam, ráadásul sokszor én fizettem mindent, így kihasználtak. Nem tudok nemet mondani senkinek, igy mindig ő kerül “fölénybe” és úgy záródik le a beszélgetés, hogy akkor én megyek….

De én nem akarok menni először egy vadidegen férfihez, nem tudom nőknél mi a “kiherélés” változata, de leginkább az egész helyzetet ilyen nőietlennek élem meg, hogy én rohanok a férfi után…

Nem tudom, hogy most csak ez beszél balőlem, vagy valóban furcsa ez a helyzet?

okt. 28. 07:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden első randinál én utaztam a lányhoz, még ha 150 km-re volt, akkor is. Aztán a leendő feleségem miatt (mondjuk az már nem az első randi volt és helyben ismerkedtünk meg) egyszer 600 km-t.

Jól érzed, hogy ez az egész úgy szar, ahogy van.

okt. 28. 07:17
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális. A férfi menjen először a nőhöz. Ne menj semmiképp, veszélybe is kerülhetsz.
okt. 28. 07:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolba?? Még Ausztriába azt mondom jól van, én a határ mellett lakom, de akkor is, hogy gondolja?? Véletlenül sem. Főleg azért, mert ha tetszik, akkor nem úgy van, hogy felállász és hazasétálsz.
okt. 28. 08:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson.

Bár lehet, túl sok horrort nézek.

Bekerülsz valami elit szervkereskedőhöz, jobbik eset, ha csak prostinak.

Hacsak nem hobbid a marok lőfegyverek gyűjtése...

okt. 28. 08:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én másik országba még férfiként sem, nemhogy nőként. Itt pont nem az a gond, hogy nőietlen-e vagy sem, hanem az, hogy nem ismered te ezt a férfit személyesen. Ha másik megyébe vagy a határ mellett laksz és nem olyan hosszú az út, azt mondom ez még ok, de Spanyolország? Senki se utazzon egy ismeretlen miatt ennyit, mert 1000 féle képpen félremehet a dolog úgy is, hogy ugyanabban a vàrosban laktok, nemhogy így...
okt. 28. 08:33
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a farok menjen a p*csához, ha dugni akar, ez a minimum.
okt. 28. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem tud szabadon mozogni Európában? Menekült v hasonló? Interpol körözés... :D
okt. 28. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj.
okt. 28. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Kis királylány, aki neten megismert egy spanyol latin szeretőt, és neki kell kirepülni szexért.

Fordított helyzetben én se mennék, jöjjön a kislány, ha már olyan hülye, hogy nemhogy a saját városában, neadjisten VÁRmegyéjében, de még az országban sem talált magának kant, akihez odautazhatna.

okt. 28. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Ne menj. Neki kell jönnie és első alkalommal szállodában megszállnia. Nem nálad.
okt. 28. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!