Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a megismert külföldi srâc ragaszkodik ahoz, hogy én utazzak ki először hozzá külföldre?
Netes ismeretség, ő írt rám először, ő akart megismerni engem.
Nagyon sokat beszélgetünk videóhívással is, amikor arra kerül a téma, hogy akkor találkozzunk, mindig az a vége, hogy akkor én menjek ki hozzá (Spanyolország).
Nekem viszont ez fura, férfiként megtehetné az első lépést ő, arról nem is beszélve, hogy még csak arról sincs szó, hogy fizetné legalább a jegyek felét vagy valami.
Az elöző kapcsolataimban hajlamos voltam arra, hogy teljesen feladtam önmagam, ráadásul sokszor én fizettem mindent, így kihasználtak. Nem tudok nemet mondani senkinek, igy mindig ő kerül “fölénybe” és úgy záródik le a beszélgetés, hogy akkor én megyek….
De én nem akarok menni először egy vadidegen férfihez, nem tudom nőknél mi a “kiherélés” változata, de leginkább az egész helyzetet ilyen nőietlennek élem meg, hogy én rohanok a férfi után…
Nem tudom, hogy most csak ez beszél balőlem, vagy valóban furcsa ez a helyzet?
Minden első randinál én utaztam a lányhoz, még ha 150 km-re volt, akkor is. Aztán a leendő feleségem miatt (mondjuk az már nem az első randi volt és helyben ismerkedtünk meg) egyszer 600 km-t.
Jól érzed, hogy ez az egész úgy szar, ahogy van.
Eszedbe ne jusson.
Bár lehet, túl sok horrort nézek.
Bekerülsz valami elit szervkereskedőhöz, jobbik eset, ha csak prostinak.
Hacsak nem hobbid a marok lőfegyverek gyűjtése...
Kis királylány, aki neten megismert egy spanyol latin szeretőt, és neki kell kirepülni szexért.
Fordított helyzetben én se mennék, jöjjön a kislány, ha már olyan hülye, hogy nemhogy a saját városában, neadjisten VÁRmegyéjében, de még az országban sem talált magának kant, akihez odautazhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!