Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi munkahelyen a nők féltékenyek egymásra miattam?
Figyelt kérdés
Ausztriában dolgozom egy kínai étteremben és ha leülök ebédelni valakivel, más nő, olyan is akinek párkapcsolata, gyereke van, féltékeny a másik lányra akivel ebédelek. Különböző nemzetiségek, de mindegyik oda van értem, de egyik sem akar semmi komolyabbat tőlem. Pl. leülök egy lánnyal ebédelni és szól, hogy ne nézzek hátra, de a másik messziről figyel minket vagy eszek egy lánnyal és a másik odajön kellemetlenkedni.
Mit tegyek?
Engem nem hoznak lázba a párkapcsolatban élő nők, sőt egyenesen lenézem őket emiatt.
2024. jan. 29. 17:17
1/5 anonim válasza:
Talán kapd össze magad, és menj értelmes helyre dolgozni, ahol értelmes emberek között leszel. Az nem zavar, hogy az ilyen kínais fos melóknál bejelentés nélkül, feketén dolgozol, és tekintve a rahedli óraszámot, a magyar minimál órabér alatt keresel?
2/5 anonim válasza:
Minden munkahelyen is megy a rivalitacio ahol van 1 pasi minden nő be akar vágodni nehogymár őt ne vegyék észre.
4/5 A kérdező kommentje:
1: Azon vagyok, kezdésnek valami kellett.
Köszönöm az építő jellegű kritikát. 🙂
2024. jan. 29. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!