Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Gáz” ha smink nélkül megyek egy randira?
Wow, ez aztán nagyon értelmes volt #20.
Egyértelműen lefirkantottam hogyha valaki nem szereti a kenceficét akkor ne sminkelje magát és ha valaki pont fordítva érzi az ugyanúgy teljes mértékben rendben van!
De ha valaki azt hiszi, hogy a sminkkel/smink nélkül majd sikert arat az nagy tévedésben van!
Mivelhogy millió dolgon múlik a vonzalom. Pl. számít a kisugárzás, testbeszéd, beszéd, mimika, szemkontaktus, habglejtés, illat.
Lehet a férfinak, nőnek jó stílusa ruhát nézve, lehet papíron tökéletes, de ha nincs meg az a plusz akkor hiába minden!
Nem(csak) a smink dönti el, hogy kinek milyen sikere van úgyhogy azzal zsibbasztani magát a nőnek fölösleges, hogy természetes hatással fogja meg a pasit, vagy nélküle. De én tőlem nyugodtan legyen abban a hitben bárki, hogy a smink olyan baromi nagy hatással bír.
"Ez a legnagyobb hazugság amit szerintem senki sem hisz el."
Akkor miért sminkelem ki magam, ha női társaságba megyek (ahol biztosan nem lesz pasi)? Hm?
Én sose sminkelek, szeretem, ha természetes vagyok. Ha mást zavarja, akkor valószínűleg fontosabb dolgokban is különbözik az értékrendünk, szóval fölösleges foyltatni az ismerkedést.
Meg nem tudom, engem az zavarna, ha a randikra szépen kisminkelem magam, aztán kiderülne, hogy ja, smink nélkül nem is nézek ki olyan jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!