Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok, hogy szokott kialakulni egy férfi iránti vonzódás?
Milyen folyamatokon mész keresztül?
Hogy döntöd el, hogy igen én akarom ezt a pasit?
Teljesen változó. Van egy ember, aki tetszik kb külsőre is, de az után kezdett el vonzani konkrétan, miután párszor hallottam beszélni, tetszett a hangja, meg láttam munka közben, hogy mennyire érdekli az, amit csinál, jókedvű, meg lecsekkoltam Facebook-on és tök aktívnak tűnik a szabadidejében is, szóval összességében egy normális felnőtt férfi benyomását kelti a sok hisztihuszár között, akik végigszenvedik a munkanapot aztán ledöglenek otthon a gép elé. (Én is szoktam játszani, nem ez a baj.)
Egy másikkal egyszer véletlenül egymáshoz ért a kezünk és ő is vonz azóta.😃 Pedig előtte őt is csak simán jó fejnek tartottam, nem gondoltam úgy rá.
De voltak olyanok, akik simán csak külsőre tetszettek és vonzottak már azelőtt, hogy jobban ismertem volna őket.
De ez csak a vonzalom rész, eldönteni, hogy na igen ez kell nekem, azt csak azután szoktam, ha már túlvagyunk pár beszélgetésen, ismerem a gondolatvilágát, hozzáállását a számomra fontos témákhoz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!