Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom vonzónak egy férfi kezét, karját?
Figyelt kérdés
Ha egy picit is dudorodnak rajta az erek, iszonyat szexinek tartom. Nem is kell, hogy izmos legyen, de teljesen megvadulok, ha egy férfinek szépek a kezeim, karjai.
Ezt csak egy ideje fedeztem fel, 30 felett.
okt. 19. 23:03
11/21 anonim válasza:
Nekem az alkarom tiszta eres, főleg edzés után 😋 +széles kérek váll, szép mellkas széles V alakú hát. Öeülök hogy vannak nők akiknek ez tetszik
12/21 anonim válasza:
Akkor te ilyen izomszexuális vagy menj el konditeremben, sasold az izomagyuakat
13/21 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen kell, hogy ki legyen gyúrva. Természetesség előnyben. És igazából semmilyen fantáziát nem társítok hozzá, tehát nem, nem asszociálok a farokra egy szép kar láttán.
okt. 20. 13:18
14/21 anonim válasza:
5 csak abban az esetben ha nem rágta le tövig.
16/21 anonim válasza:
Ja nekem a farkamon is ujjnyi erek vannak
17/21 anonim válasza:
Hetero nő vagyok, de esküszöm néha elgondolkodom azon, milyen jó lenne férfiak nélkül létezni...
Nyilván már csak trollkodnak itt, de akkor is szánalmasak...
18/21 A kérdező kommentje:
Egy darabig vicces, de hogy a sokadik komment után sem kapcsolnak, hogy NEM A FARKUK KÖRÜL FOROG A VILÁG. :D Gyermeteg színvonal.
okt. 21. 06:02
19/21 anonim válasza:
Hölgyeim, férfiak nélkül kihalna az emberiség🤣 Kell nektek a kék eres😉
20/21 A kérdező kommentje:
Talán nem lenne akkora kár érte ebben a formában. 😂
okt. 23. 10:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!