Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartom vonzónak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartom vonzónak egy férfi kezét, karját?

Figyelt kérdés

Ha egy picit is dudorodnak rajta az erek, iszonyat szexinek tartom. Nem is kell, hogy izmos legyen, de teljesen megvadulok, ha egy férfinek szépek a kezeim, karjai.

Ezt csak egy ideje fedeztem fel, 30 felett.

okt. 19. 23:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Dettó. Kézmániásak vagyunk.
okt. 19. 23:12
 2/21 A kérdező kommentje:
Ezt sosem figyeltem meg korábban. És nagyon meglepett, amikor tudatosult bennem, hogy az utóbbi randi partnereimen nagyon figyeltem a kezüket. 😅 El is vitte a figyelmem az egyéb rossz tulajdonságaikról.
okt. 19. 23:14
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a felkar, vállak ilyen. Ha làtom rajta az izmokat, ahogy mozognak, egészen más megvilágítást kap az egész pasi.
okt. 19. 23:36
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is ilyen. Szeretem a szép kezeket (hosszú vékony ujjak, amik nem szőrösek), szeretem az ereket, valamint ez lehet hülyén hangzik, de a csuklójukat is megnézem és annyira elgyengít, ha látom, hogy erős, vastag csuklójuk van, amit nem érek át a kezemmel :D
okt. 20. 00:43
 5/21 anonim ***** válasza:
31%
Hát, nekem férfiként szinte az első amit egy nőn megnézek, az a keze. Ha szép hosszú, műkörömmentes ujjai vannak, nálam már valószínűleg bejön.
okt. 20. 01:19
 6/21 anonim ***** válasza:
41%
Mert látva egy vastag eres alkart,egy vastag csuklót,tudat alatt egy vastag,eres péniszre asszociálsz.
okt. 20. 05:12
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

#6 gondolom férfi vagy.

Én úgy gondolom, hogy az erőt testesíti meg inkább, nem a péniszt.

okt. 20. 06:00
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
Mert a farkát kepzeled el, a kubai kekerest
okt. 20. 07:14
 9/21 anonim ***** válasza:
23%
De be vagytok indulva hölgyeim, beütött a farokhiány
okt. 20. 07:16
 10/21 anonim ***** válasza:
87%

9, nem tudom feltűnt-e, hogy másik testrész a téma...

Egyébként, amikor volt itthon "farok" annak is a vállait, karjait néztem csomószor szex közben, mert vonzó, izgató az izmok játéka.

Hogy a korábbi felvetésre válaszoljak, szerintem is az erő és az egészség lesz a kulcs, nálam legalábbis. A kutyák, vagy a macskák izomzatát is szívesen figyelem mozgás közben (ezt már szexuális felhang nélkül) mert ebből látszik, hogy nagyon rendben vannak, erősek, egészségesek.

okt. 20. 07:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!