Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy ideális pasival abba hagynátok az ismerkedést ez után ?
Jaj ne legyél már ennyire sötét könyörgöm. Ha már 3-4 pasi lemérte előttem az erektált péniszét, akkor onnantól kezdve elég könnyű megsaccolni, hogy a többieknek mekkora. Ez olyan, mintha te nem tudnád eldönteni egy emberről, hogy kb. milyen magas lehet, ha nem tudod centire pontosan. Te egy 190 cm magas pasira azt saccolnád, hogy 160 cm, csak mert nem mérte le magát előtted?:D Nem hinném…szemmértékre is meg tudod saccolni, ha nem vagy teljesen hülye. Illetve pénisznél érzésre is tudom, mert tök más egy 20 cm-s, mint egy 14.
#9 hát én konkrétan nem éreztem belőle semmit, a nagyobbat szeretem és amint írtam, ahhoz is vagyok szokva, DE ez csak én vagyok, ismerek lányt, aki a kisebb méretet szereti, sőt ennek az említett kisfarkú pasinak azóta családja is van. Úgyhogy ne gátoljon ez semmiben!
Kérdező, szakadjál már le erről az 1-2 centizésről. Sokkal fontosabb az örömszerzésben a vastagsága, mint a hosszúsága, sőt.
Ne egy hazudozós ribit kérdezgess róla.
#13 fúj de undorító stílusod van. Csak mert valaki a nagyobbat szereti, mitől lenne hazudozós ribi?
Te meg egy komplexusos agresszív paraszt vagy…
#12 nyilván nem mondtam meg neki, csak nem haladt tovább a kapcsolatunk. Ennyi. Biztos van olyan pasi, aki meg azért nem ismerkedett velem tovább, mert neki meg rajtam nem tetszett valami. Ez totál természetes dolog, senki sem tökéletes, valakinek így vagy jó, másnak nem. Ha ezt nem képes valaki feldolgozni, akkor kezeltesse magát.
Nálam sosem volt ez fontos, majd úgy is kiderül, hogy passzolunk e, amikor oda eljutunk.
Ment már tönkre amiatt kapcsolatom, mert nem illettünk össze az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!