Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok egy ideális pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy ideális pasival abba hagynátok az ismerkedést ez után ?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ideális a pasi minden téren de kiderülne valahogy hogy 12-13 centi a pénisze. Elnéznétek ha amúgy rendben van vagy ez kizáró ok lenne ? Az most mindegy hogy tudnátok meg.
okt. 19. 06:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

Jaj ne legyél már ennyire sötét könyörgöm. Ha már 3-4 pasi lemérte előttem az erektált péniszét, akkor onnantól kezdve elég könnyű megsaccolni, hogy a többieknek mekkora. Ez olyan, mintha te nem tudnád eldönteni egy emberről, hogy kb. milyen magas lehet, ha nem tudod centire pontosan. Te egy 190 cm magas pasira azt saccolnád, hogy 160 cm, csak mert nem mérte le magát előtted?:D Nem hinném…szemmértékre is meg tudod saccolni, ha nem vagy teljesen hülye. Illetve pénisznél érzésre is tudom, mert tök más egy 20 cm-s, mint egy 14.

#9 hát én konkrétan nem éreztem belőle semmit, a nagyobbat szeretem és amint írtam, ahhoz is vagyok szokva, DE ez csak én vagyok, ismerek lányt, aki a kisebb méretet szereti, sőt ennek az említett kisfarkú pasinak azóta családja is van. Úgyhogy ne gátoljon ez semmiben!

okt. 19. 08:02
 12/24 A kérdező kommentje:
És mi az a minimum méret ami már jó neked ? 14-15 ? De ezt a 12-13 centisnek így megmondtad hogy kisfarkú ?
okt. 19. 08:55
 13/24 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, szakadjál már le erről az 1-2 centizésről. Sokkal fontosabb az örömszerzésben a vastagsága, mint a hosszúsága, sőt.

Ne egy hazudozós ribit kérdezgess róla.

okt. 19. 09:07
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

#13 fúj de undorító stílusod van. Csak mert valaki a nagyobbat szereti, mitől lenne hazudozós ribi?

Te meg egy komplexusos agresszív paraszt vagy…

#12 nyilván nem mondtam meg neki, csak nem haladt tovább a kapcsolatunk. Ennyi. Biztos van olyan pasi, aki meg azért nem ismerkedett velem tovább, mert neki meg rajtam nem tetszett valami. Ez totál természetes dolog, senki sem tökéletes, valakinek így vagy jó, másnak nem. Ha ezt nem képes valaki feldolgozni, akkor kezeltesse magát.

okt. 19. 09:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A vastagság jobban számít szerintem. Nem feltétlen hagynám abba az ismerkedést, de ha nem tudna nekem orgazmust okozni, nem feltétlen a farkával, de mondjuk ujjazással, nyalással sem, akkor hagynám. N
okt. 19. 09:44
 16/24 A kérdező kommentje:
És 14 te ugye a nagyobbat szereted, mi az a minimum méret amivel már meglennél ? 14-15 ?
okt. 19. 09:47
 17/24 A kérdező kommentje:
Akkor azért a 12-13 centi a legtöbb nőnél még nem kizáró ok ahogy látom.
okt. 19. 09:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sosem volt ez fontos, majd úgy is kiderül, hogy passzolunk e, amikor oda eljutunk.

Ment már tönkre amiatt kapcsolatom, mert nem illettünk össze az ágyban.

okt. 19. 10:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy időben találkozgattam egy pasival, nagyon bejöttünk egymásnak, már az első randin az ágyban kötöttünk ki. Amikor levetkőzött, csak remélni tudom, hogy nem ült ki a csalódottság az arcomra, mert bizony nem volt valami méretes darab, igazából hosszra és vastagságra is jóval az alatt volt, amivel előtte dolgom volt. Aztán kiderült, hogy tökéletesen tisztában van vele, hogy kell dugnia ahhoz, hogy az eszméletlenül jó legyen.
okt. 19. 13:32
 20/24 A kérdező kommentje:
És mekkora volt neki ? De lankadtan volt kicsi vagy már állt akkor ?
okt. 19. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!