Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinál ( séta, kávé stb ), mennyi idő az ideális? Online felületen beszéltünk eddig csak.
Figyelt kérdés
szept. 29. 04:58
A kérdező szavazást indított:
30-60 perc
60-90 perc
90-120 perc
2-3 óra
3 óránál több
23 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én egy órát mondanék. De lehet hogy annyira egymásra találtok, hogy elrepül hamar az idö és több lesz belőle. :D
3/10 anonim válasza:
Engem 40 perc után koptatott le a csaj. Utána barátkozni akart csupán. Bele egyeztem. Azóta 2-szer már megdugtam, barátként.
4/10 anonim válasza:
3#
Nekem pont ilyen csaj kellene barátként 😊
5/10 anonim válasza:
Szerintem az ideális az körülbelül 1 óra.
Ennyi idő alatt bőven lejön a másikról, hogy érdemes-e további randit megbeszélni. :) És még akkor senkinek sem kellemetlen, vagy egyikőtök se éli bele magát valamibe.
6/10 anonim válasza:
Szingli volt, de nem akart járni, csak barátkozni. Gondoltam miért ne? 1 hónap után barátilag felhívott filmezni, megdugtam. Ennyi. Ha neki ez kellett. Gondolom pasi nélkül a csajoknak kb 1 hónap, de hiányzik a szex. Kéznél voltam, mint barát. :D
7/10 anonim válasza:
Szerintem ilyen 1-2 óra ideális a randira.
8/10 A kérdező kommentje:
És szoktak ilyenkor izgulni a nők? Én nagyon izgulok, hiszen sose láttam előtte még, minden csak a virtuális térből van amit tudok róla ( és az se sok ).
szept. 30. 08:22
9/10 anonim válasza:
Én is izgulós vagyok, de minél több randira megyek annál kevésbé.
10/10 anonim válasza:
Addig érdemes amíg nem jön elő a kínos csend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!