Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadin randin "ideális" téma hogy 18-32 között gyakorlatilag csak az ivásról szólt az életem?
Tavaly év elején raktam le, közeledek a 1,5 év absztinenciához.
Ezt mikor érdemes elmondani Nyilván előbb utóbb el kell, nem akarok hazudni.
Nem véletlenül nem iszom egyáltalán.
Mindenképpen el akarom mondani, szerintem így fair! A kérdés az hogy mikor. Egyből az elején, vagy kicsit később.
Első randin szerintem nagyon meredek téma. Megijednek tőle a nők, attól hogy nem iszom lassan 1,5 éve egyáltalán.
Nekem nem egy kezdi ugy tarskeren isnhogy egy cseppet se iszik. Se szilveszterre soha.
Ilyeneket ki is zárok egybol. Ne kelljen már félni 1 pohár bortól egy vacsorán meg ilyeneken. Mi ez már.
(Ezek ha egy kortyot is isznak valszeg vissza is esnének szoval függők így is. Nálam ezek off.)
8: Én azért nem iszom egyáltalán mert nem is szeretnék inni. De tény hogy a visszaesés kockázatát nagyon megnövelné pár doboz sör is. Ezért absztinens vagyok.
De nyilván egy alkoholista pasival jobb együtt lenni. Az az igazi izgalmas élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!