Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig letiltanak a lányok, amikor amúgy nem jövök be neki, de megmondom, hogy "oké megértettem, viszlát" ez miért van?
nah a cimbe kicsit pontatlanul sűritettem be. Jelenetek:
- randi, de nagyon nehezen ment a beszélgetés. Nap végén megírtam neki, hogy biztos te is érezted hogy ez nem megy, sok sikert stb. Visszaírt, hogy neked is. 5 perc után tiltva lettem.
- volt, akinek rövid ismerettség után kezdtem el irogatni. 3x is írtam, de több hétnyi szünetekkel, hogy nehogy lerohanjam. Az utolsó üzenetem akkor a "rendben, oké értem, te jogod, légyszi ha összefutunk a buliban nem kell köszönni" volt. Nahááát, egyből tiltás.
- valakivel lett volna randi, de valahogy elmaradtak a válaszok. Helyszin, ötletek stb, nem jöttek válaszok. Oké, utolsó mondatom "oké, vedd úgy hogy sosem match-eltünk tinderen". Na, ismét tiltás!
és még számtalan ilyesmi... rendben, az volt a testbeszéde a lánynak, hogy nem akar. De ha meg megírom, hogy "oké rendben, vettem, viszlát" akkor miért tiltás a vége? Még ők sértődnek meg?
Amúgy ez szerintem nem is letiltás, csak szimplán törlik a beszélgetést.
Én sem szoktam tartalékolni azokat, akikkel megbeszéltük, hogy nincs folytatás. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!