Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek a helyemben?
Bekerültem egy új társaságba, vártuk a buszt és ott többször találkoztunk egy velem egykorú sráccal. Nagyon aranyos, nekem már első pillanattól kezdve tetszett. Tegnap megint ugyan így találkoztunk. Ilyenkor 10 percet tudunk beszélgetni kb.
Az egyik csajjal ugyanazzal a busszal mentünk és mondta,hogy a srác érdeklődött felőlem,mert tetszek neki. De ők mondták a fiúnak,hogy van bárátom. De már nincs!!! És nekem is nagyon tetszik.
Mondtam a csajnak,hogy ezt nem kellett volna mondja, de nem haragszom rá. Mondta,ha találkoznak akkor majd mondja neki finom körítéssel. Jelöljem be fb-n, és majd alakul. Bejelöltem, visszaigazolt, de nem írt.
Most így akkor ő már nem akarja, vagy nem mer írni? Vagy engedjem el? Írjak neki? Nem leszek túl ribncos és rámenős?
Jaj istenem szívem, nem, ne azt írd, hogy hallod, tetszel...
Ha ennyire nincs Semmi mondandód, akkor ne írj neki, főlj a levedben.
Szerintem minden oké, amint fent leírtál, az évődések és hogy bizonytalan vagy, de akkor most csak az van, hogy megvárod míg megint találkoztok, és akkor megsorozod ezerrel jelekkel, szemezéssel, mosollyal, vagy írsz neki, de csak akkor, ha van is mondandód :D
Már ne is haragudj, de te kérdezed, hogy mit lépj... Mit mondjuk rá szerinted, ha eldöntötted, hogy nem lépsz semmit??? :D Ha ráírsz valami olyannal, hogy "de jó lenne gyakrabban összefutni..." az még nagyon messze áll ám az udvarlástól...
De akkor ülj és nézegess, hátha eltelik még pár hónap mire összesodor az élet, hátha akkor se fog lépni egyikőtök se. Vagy még jobb, ha addigra már egy másik lány kezét fogja. :D
Beszélgetünk🥰😌
Köszönöm a bíztató szavakat😌
Update, ha valakit érdekel...
Ma tálálkotunk röpke 1 órára. Életem egyik legromantikusabb 1 órája volt. Egy álom pasi és nem a szexre hajt egyből. Kár lett volna nem írni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!